BestMusic.ro » Concerte » LaLa Band la Casa de Cultura a Sindicatelor

LaLa Band la Casa de Cultura a Sindicatelor

LaLa Band la Casa de Cultura a Sindicatelor
Casa de Cultura, Oradea
21 Februarie 2013 // 150 lei LEI

LaLa Band, trupa din serialul Pariu cu Viata, concerteaza pe 21 februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea. Concertul face parte din LaLa Love Tour, ce va trece prin mai multe orase din tara.

Tinerii actori ai serialului “Pariu cu viata” au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri, iar LaLa Band una dintre cele mai iubite trupe din tara.

Asculta radio LaLa Band pe Bestmusic.ro

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00.

Cumpara in format digital albumele LaLa Band din Bestmusic shop: LaLa Dance | LaLa Love Stories 2 | LaLa Summer Love | LaLa Love Songs | LaLa XMas Songs

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural "Arta contra drog - 2013",  initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film "Dracula" in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

Datele complete LaLa Band - LaLa Love Tour 2013:

27 ianuarie - Constanta / Casa de Cultura a Sindicatelor
28 ianuarie - Tulcea / Sala Sporturilor
1 februarie - Targoviste / Casa de Cultura a Sindicatelor
2 februarie - Ramnicu Valcea / Casa de Cultura a Sindicatelor
16 februarie - Cluj Napoca / Casa de Cultura a Studentilor
17 februarie - Targu Mures / Palatul Culturii
18 februarie - Baia Mare / Sala Sporturilor
19 februarie - Satu Mare / Casa de Cultura a Sindicatelor
21 februarie - Oradea / Casa de Cultura a Sindicatelor.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacol, iar biletele VIP sunt ACUM disponibile si online pe: www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.vandbilete.ro, www.eventim.ro.

Biletul VIP include si un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00.

Tags: concert pop

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram