BestMusic.ro » Concerte » Lansare album Praetor - Restul Pastreaza Restul @ Atelierul de Productie

Lansare album Praetor - Restul Pastreaza Restul @ Atelierul de Productie

Lansare album Praetor - Restul Pastreaza Restul @ Atelierul de Productie
Atelierul de Productie, Bucuresti Spaiul Unirii 160, Bucharest, Romania
26 Noiembrie 2011 // 20 Lei LEI

Sambata, 26 noiembrie 2011, Praetor isi va lansa cel mai nou album "Restul Pastreaza Restul" in Atelierul de Productie din Bucuresti.

Lansarea face parte din evenimentul Contrast, organizat de Dharma Creative si marcheaza aniversarea a 6 ani de existenta in peisajul party-urilor din capitala. 

"Restul pastreaza restul", noul album, marcheaza o noua etapa pentru Praetor, surprinzand noi tematici, atat la nivel de versuri, cat si de sound. Albumul include 15 piese produse de DJ Undoo, Antobeats, Keri, M.T.C. si Kajmir Royale (US), precum si colaborari cu Criss Blaziny, J. Yolo, Drei Ros, Vescan, Redstarr (FR), Rimshout (SW), River (AUS). 

Show-ul de lansare va include  un concert Veritasaga (primul dupa doi ani!) si un party cu TONY ANTHEM & AXL ENDER, PSYCHOFREUD, Dj Snow, Lady Raizah, Dj Undoo, Jo.E, Freqax, Unlocka, Chesarion & Ras.T.

Evenimentul va incepe la ora 20.00 cu un vernisaj foto gazduit de Andreea Retinschi. Pretul biletului de acces este 20 de lei.

 


 

Tags: albume 2011 concerte 2011

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram