BestMusic.ro » Concerte » Les Elephants Bizarres lanseaza albumul 'SEEN' pe 1 martie la Expirat Halele Carol

Les Elephants Bizarres lanseaza albumul 'SEEN' pe 1 martie la Expirat Halele Carol

Les Elephants Bizarres lanseaza albumul 'SEEN' pe 1 martie la Expirat Halele Carol
Expirat Halele Carol, Bucuresti
01 Martie 2017 // 30-40 Lei LEI

Les Elephants Bizarres lanseaza albumul 'SEEN' pe 1 martie la Expirat Halele Carol! Opening act: Tourette Roulette!

Biletele se gasesc in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro: www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, Club Vintage si Deko pub precum si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

Acces: 30 lei - pre-sale

La intrare: 40 lei

Fetele pot intra gratis, pana la ora 22:00 

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul romanesc. Inca din 2007, trupa a fost compusa din Stefan Matei (vocal) si Mihai Marin (bass). In 2014, li s-au alaturat Enver Mamut (chitara) si Tudor Amarandei (synth / clape), iar in 2016 Bogdan Alexandrescu (tobe) a intregit actuala formula a trupei.

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative romanesti cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, ramanand pe locul 1 in topuri timp de sapte saptamani la rand.

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a calatorit rapid peste granita, trupa fiind invitata sa cante la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzica din Serbia).

2011 / 2012: trupa a plecat in turneu in intreaga tara si a lansat mai multe single-uri: „Smile" (2011), „Wish You Were Here" (2012 – piesa ce a fost folosita pe coloana sonora a peliculei „KIDDO", primul film interactiv romanesc) si „Nu Ma Opri".

„Nu Ma Opri" a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesa alternativa cu versuri in limba romana ce a stat in topurile unui radio romanesc mainstream cateva saptamani la rand.

2014: trupa a lansat cel de-al doilea album, Zoologic, si a fost invitata sa cante la importante festivaluri de muzica din Romania, deschizand concertele pentru artisti ca: Billy Idol si James Blunt.

Tot in 2014, Les Elephants Bizarres a castigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE si a fost aleasa de catre un juriu international pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala.

2015: Les Elephants Bizarres a lansat single-ul „Girls Gone Wild", o productie HaHaHa Production, finalul de an aducand trupa in studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a insemnat multe concerte la festivaluri importante din tara, lansarea piesei „Rosu Neon”, ajunsa in Top 10 Europa FM, dar si invitatia de a deschide concertul trupei Maroon 5, de la Bucuresti. Sfarsitul de an a adus un al doilea single care anunta noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la sfarsitul lunii noiembrie.

2017: Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al treilea album, SEEN, si pregatesc un turneu national. 

 

Facebook: www.facebook.com/leselephantsbizarres

YouTube: www.youtube.com/leselephantsbizarres

Site: www.leselephantsbizarres.com/