BestMusic.ro » Concerte » Linda Kovacs si Adam Bogothy (Ungaria) in recital la Timisoara

Linda Kovacs si Adam Bogothy (Ungaria) in recital la Timisoara

Linda Kovacs si Adam Bogothy (Ungaria) in recital la Timisoara
Manufactura, Timisoara
23 Februarie 2017 // 15 Lei LEI

Joi, 23 februarie 2017, orele 21:00. R&R Booking Romania va invita la recitalul de jazz oferit de muzicienii maghiari Linda Kovacs si Adam Bohothy in Club Manufactura din Timisoara.

Fb event:

https://www.facebook.com/events/1044133082388986/ 

Intrare: 15 lei

Linda Kovacs & Adam Bogothy (Ungaria)

Linda Kovacs e o adevarata artista care si-a gasit vocea in lumea jazzului. Nu face compromisuri in modurile de expresie de sine astfel muzica ei arata o imagine autentica despre relatia ei cu muzica. Vocea si modul de gandire originala o face una dintre cele mai reprezentative voci ale  jazzului din Ungaria. Albumul Teach Me Silence aparut in 2009 a primit critici foarte recunoscatoare, acestea numind munca Lindei una dintre cele mai unice productii de solo din acea perioada. De-a lungul carierei, cantareata a fost membra in diferite formatii precum Egy Kiss Erzsi Zene, Panchan si Equinox, acestea rezultand prin aparitia ei pe diferite albume si discuri. Latura creativa a artistei se arata si prin propriile compozitii si texte muzicale. in 2016 Linda a debutat si ca aranjor in primul ei concert in care compozitiile proprii au fost acompaniate de formatia Budapest Jazz Orchestra.

Adam Bogothy este unul dintre cei mai cautati muzicieni de contrabas al generatiei tinere din Ungaria dar in afara de reputatia avuta ca si jucator al acestui instrument , el are diploma si de chitarist de jazz. Datorita interesului in diferite stiluri de muzica, focusului asupra detaliilor, devotarii pentru munca si modestia fata de profesia avuta, adam a reusit sa-si acumuleze multa axperienta fiind membru in diferite formatii si orchestre. Face parte din formatiile Júlia Karosi Quartet si Janka Voros e-series dar joaca des si in ansamblurile Modern Art Ochesrta, Budapest Jazz Orchestra respectiv in formatiile lui Bea Palya si Orsi Kozma. Pe langa aspiratiile inalte ca instrumentist, adam dedica timp si compozitiilor proprii care apar ca si score pentru filme sau in reclame.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D