BestMusic.ro » Concerte » Lita Ford concerteaza pe 14 martie la Hard Rock Cafe

Lita Ford concerteaza pe 14 martie la Hard Rock Cafe

Lita Ford concerteaza pe 14 martie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
14 Martie 2017

Concertul Litei Ford, una dintre cele mai apreciate chitariste din toate timpurile, care va avea loc pe 14 martie la Bucuresti, s-a mutat la Hard Rock Cafe, iar ora de inceput a show-ului se schimba si ea. „Regina muzicii rock”, castigatoare a titlului de „chitarista legendara” decernat de revista „Guitar Player” isi va incanta fanii incepand cu ora 21.30.

Biletele cumparate pentru Sala Palatului sunt in continuare valabile si vor fi echivalate cu accesul la concertul de la Hard Rock Café si un loc la masa. Apropierea de scena se va stabili in functie de categoria biletelor. 

Fanii Litei Ford care doresc sa o vada pentru prima data la Bucuresti pot achizitiona bilete in picioare la pretul de 65 de ron la concertul de pe 14 martie de la Hard Rock Cafe de pe site-ul www.iabilet.ro si de la locatia evenimentului. Biletele garanteaza accesul la concert, consumatia va fi achitata separat.  

Inclusa in Top 10 al femeilor chitariste din toate timpurile, castigatoare a premiului „Cea mai buna chitarista” a anului 1989, nominalizata la Grammy pentru „Cea mai buna interpretare vocala feminina a unei piese rock”, Lita Ford s-a impus in lumea muzicii prin sonoritatea punk a pieselor sale, aparitiile provocatoare pe scena si stilul rebel. 

Unul dintre albumele cu cel mai mare succes al cantaretei americane si cel care avea sa o proiecteze intre numele cu greutate ale muzicii rock a fost „Lita”, care continea hituri devenite ulterior foarte populare precum „Kiss Me Deadly”, „Close My Eyes Forever”, celebrul duet cu Ozzy Osbourne si „Falling In and Out of Love”, o piesa scrisa impreuna cu Nikki Sixx de la Motley Crue. 

https://www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw

https://www.youtube.com/watch?v=ioiiMuKkMTU

https://www.youtube.com/watch?v=785eHM3OUaY