BestMusic.ro » Concerte » Living Rock 2021

Living Rock 2021

Living Rock 2021
Constanta
20 August 2021 - 22 August 2021 // 125-250 LEI

 Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc in weekendul 20-22 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Romania - plaja Tuzla.

Nisip fin, vegetatie si umbra, o plaja care se pastreaza inca salbatica, pescari de la prima ora a diminetii si apa verde-turcoaz, pe scurt - plaja de la Tuzla. In acest loc bine ascuns, sub coasta salbatica a marii, se va intampla a doua editie a festivalului Living Rock dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie ca vorbim de muzica, destinatii de vacanta, preferinte gastronomice sau activitati de petrecere a timpului liber.

Pe scena Living Rock au fost anuntate unele dintre cele mai iubite trupe romanesti de rock alternativ, printre care Vita de Vie, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Grimus, iar lista de artisti din line-up va continua.

Ilinca Ghisoiu, reprezentantul MAGNETIC DREAM EVENTS, organizatorul festivalului Living Rock, a declarat ca „desi inca ne obisnuim cu noul normal, care ba e utopic, ba distopic, este totusi un moment bun sa luam o pauza binemeritata si sa re-experimentam cum e sa fii in primul rand la un concert. Trupele sunt nerabdatoare sa urce pe scena, publicul abia asteapta sa le asculte, cu totii cautam alternative pentru vacanta de vara, asa ca un festival de alternativ la mare ar fi cea mai buna alegere. Pe langa line-up-ul complet alternativ si din scena underground a muzicii romanesti, Living Rock va fi un altfel de eveniment la mare. Vrem un festival atent cu oamenii din zona, dar mai ales atent cu locul. Vrem sa traim rock, dar alternativ, asa incat, la plecare, plaja Tuzla sa ramana la fel de salbatica, apa sa fie la fel de turcoaz si nisipul la fel de fin.”

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activitati in aer liber, pentru toate varstele: de la actiuni de ecologizare, tururi prin imprejurimi alaturi de ghizi si sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de pasari, pana la zona de produse handmade, tatuaje, dreaduri si multe alte surprize.

Acces festival & camping

Accesul la festival se va face pe baza de abonament pe trei zile, alaturi de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid, masca si distantare. Biletele si abonamentele achizitionate anul trecut pentru editia 2020 raman valabile pentru editia 2021.

Una dintre experientele #LivingRock2021 este livrata de tazz by eMAG! Partenerii de la tazz ofera 50% discount la abonamentele de acces tuturor persoanelor vaccinate sau celor care se vor vaccina pana la data festivalului. Cei nevaccinati vor primi gratuit din parte tazz un test de Covid la intrare.

Festivalul Living Rock, unicul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din Romania si sprijinirea artistilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusetea Marii Negre, evenimentul are loc in aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din Romania. Living Rock este organizat de Magnetic Dream Events, sustinut de TAZZ by emag si Rock FM.