BestMusic.ro » Concerte » Los Vivancos Flamenco la Sala Palatului

Los Vivancos Flamenco la Sala Palatului

Los Vivancos  Flamenco la Sala Palatului
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
08 Martie 2011

Spectacolul se amana pentru luna noiembrie 2011.

8 Martie la SALA PALATULUI LOS VIVANCOS – 7HERMANOS FLAMENCO LA SUPERLATIV

Turneu mondial in 35 de tari 500 de orase 1milion de spectatori.

Cateodata realitatea poate fi mai interesanta decat fictiunea.

LOS VIVANCOS sunt un o trupa de dans alcatuita din 7 frati. Educati in diverse orase din jurul lumii, unde au calatorit cu intreaga familie (39 de frati si surori), ei si-au sustinut pasiunea pentru flamenco inca din copilarie, incurajati fiind de tatal lor, Pedro Vivanco, un mare dansator al epocii sale.

Din cauza persecutiilor politice de pe vremea dictatorului Franco, familia Vivanco s-a mutat din Barcelona in Amsterdam, iar mai apoi in Canada unde toti cei 39 de copii au fost crescuti intr-un mediu cultural si sportiv.

Cei 7 frati stiu fiecare cel putin 4 limbi straine, pot canta la cel putin 2 instrumente muzicale si au cu totii centura neagra la karate.

Fara ca acestea sa fie suficiente, fratii au fost motivati intotdeauna sa fie cei mai buni in toate domeniile alese de ei. Au dovedit a fi foarte talentati, avand ocazia sa danseze impreuna cu, Joaquin Cortes, Baletul Roial Scotian sau Rafael Aguilar.

LOS VIVANCOS au dansat de-a lungul timpului in spectacole organizate de Antonio Banderas, Mylene Farmer(230.000 de spectatori in 13 spectacole), Lola Ponces si Gio 'Di Tonno(au castigat cu ei festivalul de la San Remo), au fost premiati cu "Gran Teatro La Fenice de Venecia Award" si "Jerome Medrano Special Award" de catre printesa Stefania De Monaco, au fost modele pentru D&G si Vogue si au cantat ca si instrumentisti pentru cele mai bune orchestre europene.

Toti cei 7 frati sunt absolventi ai sectiei de dans a Conservatorului din Barcelona.

Dupa terminarea studiilor  fiecare dintre frati a plecat in lume pentru a se perfectiona in dans si interpretare muzicala la cele mai bune scolii sau companii de dans.

In anul 2004, dupa o reuniune de familie, ei hotaresc sa ramana impreuna si sa infinteze o companie de dans ce isi propune si reuseste sa revolutioneze flamenco, un dans si o muzica reprezentative pentru cultura spaniola. Coregrafia perfecta si stilul lor provocator, debordand de sexualitate si extrem de spectaculos ii recomanda pe LOS VIVANCOS a fi cea mai buna trupa de flamenco a momentului si sigur una dintre cele mai bune companii de dans din lume.

Cei 7 frati au spart toate recordurile cu prima lor productie, reusind sa danseze pentru mai mult de 1milion de spectator din toata lumea si si-au impus pozitia in top, printre cei mai buni dansatorii internationali.

Pret bilete pe categorii:

  • Categoria Vip : 290 Ron
  • Categoria I : 240 Ron
  • Categoria II : 200 Ron
  • Categoria III : 160 Ron
  • Categoria IV : 100 Ron
  • Categoria V : 70 Ron
Tags: dans flamenco

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram