BestMusic.ro » Concerte » Luna Amara acustic pe 3 octombrie

Luna Amara acustic pe 3 octombrie

Luna Amara acustic pe 3 octombrie
Club Quantic, Bucuresti
03 Octombrie 2020 // 65-80 LEI

 Luna Amara Acustic pe 3 octombrie la Quantic!

Categorii bilete:

- 80 lei / bilet 1 loc - doar la intrare

- 140 lei / 2 locuri - doar online (70 lei per bilet)

- 195 lei / 3 locuri - doar online (65 lei per bilet )

- 240 lei / 4 locuri - doar online (60 lei per bilet )

Cu o intensa si constanta activitate concertistica incepand din 2000, *Luna Amara* a devenit formatia fanion pentru mai multe generatii care apreciaza mesajele sociale dar si iubirea descrisa printr-o lirica ce naste trairi dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate n evidenta compozitii originale care pun accentul pe solo-urile de trompeta, riffurile de chitara si imbinarea contrastanta a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat si pentru partea ritmica solida care sta la baza pieselor.

Trupa clujeana se bucura de succes pe plan national, promovand "Folclor", "Rosu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oras", "Chihlimbar" si "Pietre in alb" in aproape o mie de concerte, fiind invitata si in Anglia, Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Moldova, Bulgaria si Turcia, de-a lungul celor 20 ani de activitate neintrerupta.

Luna Amara este formatia romaneasca rock care a inregistrat cea mai mare cifra de vanzare a unui album de debut in anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004/relansat CD, 2018 / LP, 2019).

Formatii care au influentat muzica celor de la Luna Amara sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains si Pearl Jam, iar in ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost si imparte aceeasi scena cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis si Anathema.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D