BestMusic.ro » Concerte » Magicdream International Festival

Magicdream International Festival

Magicdream International Festival
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
02 Aprilie 2017 // 50-220 LEI

MagicDream International Festival este un festival itinerant care va debuta la Bucuresti cu prima sa editie, intre 30 martie-2 aprilie 2017.

MagicDream Bucharest e festivalul care aduce visul si magia in realitatea dumneavoastra, intr-o paranteza poetica inedita!

Veniti cu noi! Artisti unici si exceptionali vor fi cheia evadarii voastre din cotidian. Lasati-va purtati de ei intr-o lume magica, fantastica, de vis, de poezie si de umor.

Rasfatati-va imaginatia timp de 4 zile printre mimi, magicieni si acrobati, clovni, holograme si mapping, instalatii florale gigantice, inedite si de o mare originalitate! 

Veti fi martorii unor numere de magie exceptionale si show-uri spectaculoase din toata lumea, iar la final, la Gala MagicDream il veti putea admira pe celebrul Dani Lary in spectacolul Retro Temporis, cel mai mare show de magie din Europa.

Herve Listeur, magicianul celebrei emisiuni Fortul Boyard, va fi prezent, de asemenea, cu un spectacol vizual iesit din comun, foarte poetic, cu flori si pasari exotice.

MagicDream Bucharest - oaza ta de vis, iluzia urbana pe care o poti atinge!

Pana pe 31 decembrie biletele vor avea reducere de 15%!

Traieste Magia unui Vis!Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la Hard Rock Cafe precum dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D