BestMusic.ro » Concerte » Maitre Gims - autorul hiturilor "Bella" si "Mi GNA"

Maitre Gims - autorul hiturilor "Bella" si "Mi GNA"

Maitre Gims - autorul hiturilor
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
28 Iunie 2018 // 99-249 LEI

Se spune ca joia e noua sambata, aa ca pentru joia din 28 iunie 2018 am planuit o noapte nebuna cu cel mai in voga artist al momentului: Maitre Gims. In deschidere canta Vescan & Guests, iar la after-party fac iure pana dimineaa Olix i Dan Fintescu, adica ”Partydul Kiss FM”.

Maitre Gims este o adevarata revelaie a momentului. Rapper-ul congolez crescut in Frana povine dintr-o familie de muzicieni i este all-in-one: compozitor, producator i cantare, textier i showman. 

Muzica lui face o intreaga Romanie sa danseze pe ritmuri de rumba congoleza i pe sound-uri franuzeti cu iz de pop urban.

Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako i cu Hayko, catigatorul Eurovision 2007) se difuzeaza pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizari pe youtube i va fi, fara-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cantec i cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 in Billboard stand 18 saptamani in top! 

Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare in Frana, ajungand pe locul 2 in French albums chart i pe locul 1 in Belgia.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D