BestMusic.ro » Concerte » Marea Finala - Battle MC - concert Spike

Marea Finala - Battle MC - concert Spike

Marea Finala - Battle MC - concert Spike
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
15 Decembrie 2018 // 40 LEI

Odata cu Semifinala din Quantic de pe 24 noiembrie, vom afla numele finale ale concurentilor ce se vor lupta pentru titlul Battle MC Romania 2018, in Marea Finala de pe 15 decembrie de la Arenele Romane.

Spike va fi prezent pentru un concert intreg la Marea Finala de la Arenele Romane din 15 Decembrie, unde va canta piese de pe materialul nou lansat anul acesta intitulat “Propaganda” unul din cele mai bune materiale hip hop din 2018.

Battle Mc este primul turneu de evenimente Hip-Hop desfaurate sub conceptul unui Campionat Naional. Obiectivul propus este de a aduce in prim plan tineri MC din intreaga ara, pasionai de cultura urbana i dornici sa se exprime liber in versuri, pe ritmul muzicii pe care o iubesc. 

Campionatul Naional de Battle Mc a luat natere in anul 2010 sub forma unui turenu eliminatoriu cu 3 etape: preselecii ce se organizeaza in toata ara, semifinale i finala. Fiecare etapa avand cate 16 concurei ce se “dueleaza” 1vs1 in versuri compuse pe loc. Din 2010 pana in prezent, Battle Mc a fost rampa de lansare a multor artiti underground din Romania precum: Macanache, Psihotrop, Faust, Neli, Phunk B, Exile

Pentru aceasta finala, s-au organizat preselecii in Ploieti, Galai, Iai, Constana, Cluj, Brasov, Pitesti i Bucuresti.

Pe 15 decembrie, la Arenele Romane, incepand cu ora 19:00 vino sa vezi cum ia forma adevarata micare hip hop din Romania!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.