BestMusic.ro » Concerte » Metal Gates Festival Warmup Party

Metal Gates Festival Warmup Party

Metal Gates Festival Warmup Party
Club Quantic, Bucuresti
10 Octombrie 2021 // 59-80 LEI

 Final Step Productions, va invita la un eveniment exceptional, doua trupe autohtone, impreuna cu invitati speciali.

O dubla lansare de album, o seara de neuitat pentru undergroundul romanesc!

O scena cu un decor ales, misterios si intunecat, sonoritati sumbre, suspinand adanc amintiri ale celor plecati dintre noi pentru totdeauna, lasand in urma un val cernit de tristete.

- CLOUDS- Muzica celor plecati din aceasta lume, amintirea sumbra a despartirii de cei dragi si o vesnica oda inchinata durerii.

Lansarea celui de-al 4-lea album, Durere. 

Un capitol greu, inlantuit de pierderea celor ce ne-au dat viata si ne-au crescut intr-o lume in care bunatatea si bunastarea sunt cuvinte utopice.

- ABIGAIL - Revine cu o lansare de album dupa 9 ani. Noul album "The Mind Replays what the Heart Can't Erase" este despre lupta fiecaruia dintre noi cu el insusi, despre depresie si anxietate, despre povesti reale de viata. Este un mesaj de "let go" de la toate lucrurile si amintirile care inca ne dor.

Albumul va face parte dintr-o campanie nationala de awareness si lupta impotriva depresiei, campanie care se va desfasura in urmatoarea perioada.

- SATURNUS - invitati speciali in cadrul acestui eveniment unic, Draconian fiind una din trupele prolifice de Doom Metalice au facut istorie in aceasta ramura a muzicii grele, acest concert este un unicat in Romania.

Va asteptam pentru seara incredibila, o seara pentru cei ce au inima grea si sufletul incarcat.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.