BestMusic.ro » Concerte » Michael Jackson Tribute Show

Michael Jackson Tribute Show

Michael Jackson Tribute Show
Fratelli Studios, Strada Glodeni, București, Bucuresti
25 Iunie 2019 // 69-120 LEI

Dupa ce a devenit „Vocea Romaniei” in echipa lui Smiley in 2018, asa cum a promis tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut, Bogdan Ioan isi urmeaza pasiunea pentru muzica si pregateste un eveniment de anvergura: „Michael Jackson Tribute Show”, pe 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21:00.

Bogdan, care a intors scaunele tuturor celor patru antrenori in doar cateva secunde si a devenit cunoscut in toata lumea datorita primei sale auditii la „Vocea Romaniei” cu piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, a ales ca spectacolul sa aiba loc chiar in ziua in care se implinesc 10 ani de la moartea artistului care l-a inspirat atat de mult. Un alt motiv pentru care Bogdan Ioan munceste sa realizeze un eveniment unic, pe care cei prezenti sa nu il uite prea curand, este legat de recunostinta sa si multumirile aduse celor care l-au sustinut, l-au votat, i-au scris si l-au incurajat sa mearga mai departe. „Vreau sa le multumesc in acest fel tuturor celor care m-au sustinut la Vocea Romaniei. Pe parcursul emisiunii si dupa ce s-a terminat, am primit mii de mesaje prin care publicul imi cerea in continuare sa postez coveruri cu piesele lui Michael Jackson.”

''Michael Jackson Tribute Show” va fi un eveniment complex care va dura o ora si jumatate si care va contine multe momente spectaculoase de muzica, dans, coregrafii ample, band live, dar si proiectii video si efecte speciale.

Accesul la Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3) se va putea face incepand cu ora 20:00.

Biletele sunt cuprinse intre urmatoarele categorii:

69 de lei, in picioare

100 de lei in spatiul destinat canapelelor (locurile se rezerva la Fratelli, dupa achitarea lor, la telefon 0722 115 115).

Suplimentar, taxa de 20 de lei, optiunea meet & greet, disponibila doar celor care achizitioneaza bilete de 100 de lei. Prin intermediul ei, dupa show, fanii lui Bogdan Ioan au posibilitatea sa-l intalneasca, sa primeasca autograf si sa faca fotografii cu el. Optiunea meet & greet nu poate fi achizitionata separat, ci doar impreuna cu un bilet in valoare de 100 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D