BestMusic.ro » Concerte » Moonlight Breakfast la Quantic

Moonlight Breakfast la Quantic

Moonlight Breakfast la Quantic
Club Quantic, Bucuresti
25 August 2019 // 39-60 LEI

 Moonlight Breakfast s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta cariera muzicala odata cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesa a trupei a putut fi auzita la Radio Guerrilla, urmata de o serie de alte piese si din ce in ce mai multe concerte live.

Trupa inseamna o combinatie castigatoare de talente puse pe tava de Bazooka (tobe si clarinet), Aditza (chitara, keys si sampler) si Christie (voce).

Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro imbracat in nuante de soul si funk „retroelectro”, dupa cum il definesc chiar membrii trupei.

Trupa s-a bucurat de un success imens in special in Germania i Austria, astfel acaparan toata Europa. Moonlight Breakfast a urcat pe scena in deschiderea concertelor Parov Stelar Trio si De – Phazz din Viena, urmat de un recital in deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusa pe compilatia „Superfly – We Are 5,” alaturi de artisti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

“Nu ne putem gandi la un mod mai frumos de a trece prin viaa decat sa facem ceea ce iubim impreuna. Petrecem foarte mult timp impreuna in maini, avioane, hoteluri, cluburi, la festivaluri, i suntem cu toii foarte buni prieteni inainte sa fim colegi. Oricat de obositor ar deveni, faptul ca suntem impreuna face totul mai uor.”  - Christie, vocalista Moonlight Breakfast.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.