BestMusic.ro » Concerte » Music For Autism: Concert caritabil Ada Milea in Club Phoenix

Music For Autism: Concert caritabil Ada Milea in Club Phoenix

Music For Autism: Concert caritabil Ada Milea in Club Phoenix
club Phoenix, Constanta Str. Capitan Dobrila Eugeniu 1, Constanta
04 Februarie 2017 // 45 de lei- Donatie LEI

 Campania” Music for Autism” te invita la concertul  "Apolodor" dupa Gellu Naum, cu: Dorina Chiriac, Alex Bogdan, Radu Banzaru si Ada Milea.

Ada Milea il aduce pe Apolodor in Club Phoenix Constanta...

Evenimentul va avea loc sambata, 04 februarie 2017, ora 21.30. Iubitorii muzicii folk si nu numai sunt asteptati, cu mic, cu mare in Club Phoenix Constanta, unde vor fi intampinati de Ada Milea si invitatii: Dorina Chiriac, Alex Bogdan si Radu Banzaru. 

Impreuna acestia vor spune povestea lui Apolodor, pinguinul corist care zice: „Sunt foaaarte trist! imi place viata de corist/ Dar ce sa fac? Mi-e dor, mi-e dor/ De fratii mei din Labrador”.

„Apolodor este un fel de harta muzicala a calatoriilor pinguinului lui Gellu Naum (n.r. – autorul versurilor). in loc de fotografii, el are un ecran cu umbre miscatoare. in acea zona, orice om isi poate schimba forma pentru a deveni personaj. Se interactioneaza mult cu publicul, iar echipa muzicala e mereu gata sa para transportata in alta parte a Globului”, a transmis Ada Milea.

Ada Milea o figura, care s-a remarcat in peisajul muzical romanesc gratie versurilor de un umor inconfundabil, ne va incanta pe toata durata evenimentului.

Acest evenimen va veni in sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilirea Centrului scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.

Campania "Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei. 

Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate. 

Scopul campaniei "Music for Autism" este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. 

Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice alta dizabilitate inseamna - contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”. 

Pret bilet 45 lei.

Detalii se gasesc pe: www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Alatura-te de Campania "Music for Autism"!!!

Rezervari: 0730 617 787

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D