BestMusic.ro » Concerte » Music For Autism: Concert caritabil Bucovina si Bucium pe 18 februarie in Constanta

Music For Autism: Concert caritabil Bucovina si Bucium pe 18 februarie in Constanta

Music For Autism: Concert caritabil Bucovina si Bucium pe 18 februarie in Constanta
Club Phoenix, Constanta
18 Februarie 2017 // 40 Lei - Donatie LEI

Sambata, 18 februarie 2017, de la ora 21:30, pentru prima oara in Club Phoenix Constanta, Bucovina va invita la un concert caritabil  care sustine Campania Music for Autism. 

Bucovina este o formatie de Folk Metal din Iasi, Romania, fondata in anul 2000. Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu un show sold out la Arenele Romane in 2015. 

In deschidere va concerta trupa Bucium.

Bucium este o formatie romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, voce. Formatia a fost infiintata in octombrie 2000, urmand ca dupa patru ani, in 2004, sa sustina primele concerte in public. In martie 2008, Bucium a lansat primul sau album, „Voievozii”.

Acest eveniment va veni in sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilirea Centrului scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.

Campania "Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei. 

Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate. 

Scopul campaniei "Music for Autism" este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. 

Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice alta dizabilitate inseamna - contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”. 

Pret bilet 40 lei.

Detalii se gasesc pe:  www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Alatura-te de Campania "Music for Autism"!!!

Rezervari: 0730 617 787