BestMusic.ro » Concerte » Music for Autism: Concert Sarmale Reci pe 14 mai la Constanta

Music for Autism: Concert Sarmale Reci pe 14 mai la Constanta

Music for Autism: Concert Sarmale Reci pe 14 mai la Constanta
Doors Club, Constanta
14 Mai 2017 // 40 Lei Donatie LEI

Duminica, 14 mai 2017 ora 20.00, cunoscuta trupa Sarmalele Reci te invita la un eveniment de exceptie organizat in Doors Club, in cadrul campaniei "Music for Autism".  Iti promitem ca va fi o seara de muzica cu un amestec original si eclectic de rock’n’roll, funk, jazz si folclor.

Trupa Sarmalele Reci  are una dintre cele mai constante prezente pe scena muzicala romaneasca si este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovatie, energie si tonus al vietii.

Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoasterea din partea revistelor muzicale si a mass mediei. In anul 2007 Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicala” pentru 14 ani de succese in muzica rock. Versurile lor, scrise cu arta si forta in limba romana, sint considerate drept cele mai originale si mai emblematice pentru societatea romaneasca post `90. 

Sarmalele Reci este un grup recunoscut de catre toti colaboratorii sai si recomandat drept un partener de incredere, drept un artist care intelege necesitatile si contextul in care este invitat sa performeze.

Componenta actuala: Zoltan Andras (voce, kybds.), Emil Viciu (ch.), Gabriel Dragan (drms.), Mircea László Horváth (kybds), Vladimir Sateanu (bas). 

Discografie: Tara te vrea prost (1995) ; Aurolac (1996); Bucate alese (1998); Rapirea din Serai (1999); Maniac (2001), Vaca (2003), O seara la opereta (2007), Haos.ro (2012)

Festivaluri autohtone: Peninsula, B`est Fest, Folk You etc.

Festivaluri in strainatate: Germania (1994), Ungaria (1997), Anglia (1998), Moldova (2000), Spania (2006),Germania (2012).

Music for Autism, un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul Campaniei "Music for Autism" este de a realiza o sala de muzica pentru copiii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatura-te de Campania "Music for Autism"!!!

 

Pretul unui bilet este 40 de lei.  Biletele se pot achizitiona de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A Constanta.

Rezervarile 0763 661 622.