BestMusic.ro » Concerte » Musicalul Queen: We Will Rock You

Musicalul Queen: We Will Rock You

Musicalul Queen: We Will Rock You
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
13 Noiembrie 2019 // 60-299 LEI

 Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinara a muzicii si a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes in toata lumea. Pentru prima data in Romania "We Will Rock You", "We are the Champions", "Bohemian Rhapsody" si celelalte superhituri Queen, se vor auzi in productia romaneasca a musicalului care va fi lansat in aprilie 2019 la Bucuresti intr-o senzationala punere in scena in regia lui Razvan Mazilu.

Musicalul We will rock you, Romania se anunta unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care le vom putea vedea in 2019 la Bucuresti. 

Loredana, Razvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Captaru si Emil Rengle printre artistii pe care-i veti vedea in musicalul  We Will Rock You

20  de actori si dansatori premiati la nivel national, dar si international urca pe scena We Will Rock You Romania. Trei zile de spectacol la Sala Palatului –10, 11 si 12 aprilie

In montarea in premiera pentru tara noastra a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana in Killer Queen, CEO-ul corporatiei GlobalSoft care a preluat controlul intregii lumi si a interzis muzica live. Omul ei de incredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu si Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului scolar creat de GlobalSoft, Galileo si Scaramouche, in doua roluri emotionante despre doi adolescenti care odata cu prima dragoste descopera si puterea de a-si afirma libertatea si autenticitatea.

Intr-una dintre cele mai surprinzatoare aparitii, spectatorii il vor putea descoperi pe Razvan Vasilescu in rolul unui bibliotecar care detine carti si marturii despre muzica altor vremuri cand existau trupe ca The Beatles sau Queen.

In rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi vazut si actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori si cantareti vor forma grupul de rebeli – Boemii – care incearca sa adune informatii despre marile trupe live care activau in trecut, o epoca recunoscuta in istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Stefanescu si Horea Suciu.

Liderii boemilor – Brit si Oz – vor fi interpretati de Ciprian Teodorescu si Ana Bianca Popescu.

Mihai Muntenita va fi profesorul scolii Ga Ga, iar in cateva aparitii spectaculoase il veti putea descoperi pedansatorul Emil Rengle.

Primele reprezentatii We will rock you au loc pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului, urmand ca spectacolul sa aiba si un turneu national, precum si reprezentatii in toamna, la Bucuresti.

Super musicalul We Will Rock You este produs in Romania de WonderTheatre, compania care are in repertoriu spectacole de teatru destinate familiei,  comedii dupa unele dintre cele mai de succes texte internationale ale momentului.

Regulament spectacole WE WILL ROCK YOU!

Prezentul Regulament se aplica pentru spectacolele “We Will Rock You” organizate de catre ROLLYWOOD FILM SRL intitulata in continuare Organizator. 

Prezentul regulament defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte. Prezentul Regulament defineste drepturile si obligatiile in relatia dintre Organizator si Participant.

ORGANIZATOR: ROLLYWOOD FILM SRL, RO15553831, J40/3703/2014

EVENIMENTUL: spectacolul muzical  “We Will Rock You!” 

DATA, ORA SI LOC DE DESFASURARE : 

10 ARILIE 2019, 19:30, Bucuresti, Sala Palatului

 I.        REGULAMENTUL EVENIMENTULUI 

a.        Prezentul regulament este o intelegere intre organizator si participant

b.        Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului www.wewillrockyou.ro  si la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului, fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii

 c.        Prin cumpararea unui bilet, Participantul recunoaste si se obliga sa respecte acest Regulament

 d.        Organizatorul asigura Participantul ca prin cumpararea unui bilet valid (indiferent de metoda prin care a fost achizitionat) i se asigura dreptul de a participa la Eveniment, in conditiile de la punctual III.1, de mai jos.

     II.        BILETE, TIPURI DE BILETE SI CUMPARAREA BILETELOR 

      a.         BILETE SI TIPURI DE BILETE 

     i.        Biletele pot fi cumparate online, direct de pe pagina oficiala a spectacolului, prin operatorul www.iabilet.ro. De asemenea, biletele pot fi cumparate la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. 

  ii.        Organizatorul garanteaza DOAR valabilitatea biletelor vandute de catre partenerii sai. 

 iii.        Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani. 

 iv.        Persoanele cu dizabilitati, precum si insotitorul acestora, care se inscriu, in prealabil, pe adresa contact@wewillrockyou.roatasand si o copie a certificatului de handicap si a certificatului de insotitor, au acces gratuit, in limita locurilor disponibile si a facilitattilor salilor de spectacol.

IMPORTANT! Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona spectacolului a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele aflate in posesia acestora. Este interzisa postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe retele de socializare (ex. Facebook etc.). Este interzisa postarea de vanzare a biletelor pe retele de socializare sau site-uri de orice tip.

  v.         Accesul la spectacol  se face doar pe baza unei biletului cu cod de bare si numar de inregistrare. Pierderea, avarierea sau distrugerea biletului este responsabilitatea exclusiva a participantului. 

 CUMPARAREA BILETELOR se poate face online pe www.wewillrockyou.rosi    www.iabilet.ro sau  la casa de bilete a salilor unde se va desfasura spectacolul. 

RETURNAREA BILETELOR. Biletele cumparate pot fi inlocuite sau returnate doar in termenii si conditiile stabilte de catre iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/terms/

SCHIMBAREA PRETURILOR. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

  III.          PARTICIPAREA LA EVENIMENT: 

INTRAREA

 i.         Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate, pe baza biletelor cumparate online sau de la casa de bilete a salii unde se va desfasura spectacolul. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate. 

  ii.        In momentul intrarii in sala de spectacol, participantul ia cunostinta de acest regulament, afisat in loc vizibil.

  iii.        Este interzis accesul cu urmatoarele: droguri, aparate pirotehnice, sticla, obiecte contondente, cutite, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care ii pot rani pe ceilalti etc. In concordonata cu legile in vigoare, participantii nu pot introduce in sala de spectacol urmatoarele: cutite, spray paralizant, lanturi sau alte obiecte care, vizibil reprezinta pericol public sau care, prin utilizarea inadecvata pot reprezenta pericol public. Participantii nu pot intra in perimetrul salii de spectacol cu rucsace sau genti de mari dimensiuni, acestia pot avea asupra lor genti de mici dimensiuni. Participantii nu pot intra cu alcool, mancare sau cu lichide de orice fel in perimetrul spectacolului (exceptie facand insulina sau alt medicament pentru care se va prezenta o prescriptie medicala) 

  iv.        Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere sau pe raspunderea reprezentatilor legali, inclusiv cu privire la persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc. Astfel, atat participantii, cat si reprezentatii legali ai persoanelor care se afla in situatia de a avea reprezentat legal, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi personal sau persoanele pe care le reprezinta, prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate, activitati privind efectele speciale, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nicio raspundere. 

v.        Accesul cu animale este interzis. 

    IV.        REGULI DE CONDUITA INAINTEA SI IN TIMPUL SPECTACOULUI, IN PERIMETRUL SALII DE SPECTACOL ) INCLUSIV HOLURI SAU SPATII DE ACCES IN SALA DE SPECTACOL 

  i.        Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare activitati ce ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti. Oranizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia. Participantii sunt obligati, ca in perimetrul salii de spectacol, inclusiv holuri, spatii de acces, spatii conexe etc., sa respecte si sa nu distruga materialele si constructiile de orice fel. 

  ii.        In timpul spectacolelor, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia evenimentul. Participantii iau cunostinta de faptul ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube etc.) si de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul. Participantii NU au dreptul sa filmeze si sa fotografieze spectacolele. Orice distribuire catre public, gratuita sau oneroasa a materialelor filmate este interzisa. 

iii.        Participantii iau cunostinta de faptul ca in incinta salii in care se desfasoara spectacolul este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului. 

 iv.        Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal si strict interzis si va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

     V.         OBIECTE PIERDUTE 

Obiectele pierdute si care sunt gasite de participantii carora nu le apartin trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcata in holul salii de spectacol). Proprietarii le pot recupera urmand o procedura a Organizatorului care consta in identificarea persoanei si a obiectului pierdut. Dupa spectacol, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 3 zile de la momentul predarii catre zona de Lost & Found si va incerca returnarea lor catre proprietari, in cazul in care acestia ii sunt cunoscuti. 

    VI.        SECURITATE

 In perimetrul salilor de spectacol,  Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat si acreditat sa faca acest lucru. In timpul spectacolului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu acestia si sa le respecte instructiunile in caz de urgenta. In caz de incidente, de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul fara ca persoana evacuate sa fie despagubita in vreun fel sau sa i se returneze contravaloarea biletului in baza caruia participa la eveniment.

   VII.        PRIM AJUTOR

 Pe perimetrul salii de spectacol, exista zone de prim ajutor, in caz de nevoie.

  VIII.        GARANTII SI RESPONSABILITATI

 i.        Organizatorul garanteaza accesul la spectacol oricarui participant cu un bilet valid. Datele de desfasurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit. 

 

ii.        Organizatorul exclude asumarea responsabilitatii pentru stricaciuni petrecute in perimetrul salii de spectacol si a spatiilor conexe  care nu au fost cauza unei organizari defectuoase sau neglijente din partea organizatorului. 

    IX.        SANCTIUNI 

  i.        Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in sala de spectacol sau de a invita participantul sa paraseasca sala de spectacol, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania. 

 ii.        Organizatorul va redirectiona cazurile de bilete false catre organele penale, pentru inceperea cercetarii. 

    X.        SEMNE SI DREPTURI DE AUTOR 

i.         Organizatorul are drepturi depline asupra numelor comerciale inregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, marci precum si asupra materialelor, textelor si a tuturor informatiilor de pe www.wewillrockyou.rosau alte canale care folosesc cele mentionate mai sus in legatura cu spectacolul “We will rock you!”. Cele mentionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite in scop comercial fara acordul Organizatorului. 

ii.        Logo-urile, semnele si celelalte informatii se afla sub proprietatea intelectuala a Organizatorului si sunt protejate de legile europene in vigoare.

    XI.        PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Organizatorul NU are acces la baza de date ale participantilor la specatacolele We will rock you!, aceasta este operata de catre IABILET, detalii pe https://www.iabilet.ro/terms/

   XII.        CAZ DE FORTA MAJORA

 In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurt circuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul regulament.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D