BestMusic.ro » Concerte » Necronomicon live in Timisoara

Necronomicon live in Timisoara

Necronomicon live in Timisoara
Club Capcana, Timisoara
29 Aprilie 2019 // 25 LEI

 Luni, 29 aprilie, in Capcana avem placerea de a va prezenta un produs de exceptie al scenei germane de old school thrash metal: NECRONOMICON.

Formata in 1984, aceasta revine in Timisoara pentru a sarbatori 35 ani de de la infiintare si pentru promovarea noului material discografic "Unleashed Bastards" lansat in septembrie 2018.

 
Mai multe detalii in curand……
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D