BestMusic.ro » Concerte » Next Ex - lansare single / Expirat / 29.01

Next Ex - lansare single / Expirat / 29.01

Next Ex - lansare single / Expirat / 29.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
29 Ianuarie 2019 // 25 LEI

Next Ex live on stage, la Expirat. Cu lansare de single, pe 29 ianuarie.

Debutand in vara anului 2016 cu single-ul „Hey Girl (Self-Conscious Talk)”, Next EX au crescut repede in preferintele unui public doritor de ceva nou. Piesa a fost primita excelent, fiind difuzata in heavy rotation la Radio Guerrilla unde trupa a avut si prima aparitie intr-o emisiune live, in cadrul Guerrilla LogOUT cu Bogdan Serban. Urmatorul single, „Close”, lansat la scurt timp, a venit sa completeze imaginea proaspetei formatii: un sound actual, electro/pop cu baze alternative, o atmosfera electrizanta, dark glam, versuri personale cantate de o voce feminina versatila si expresiva.

Primul an de activitate Next EX s-a concretizat in materialul de debut Mistakes - o colectie de 7 piese lansate printr-un concert in Control Club, Bucuresti, in noiembrie 2017 si anuntate prin single-ul „Superhero”. Pana atunci, trupa a adunat si o serie impresionanta de prestatii live, concertand in deschiderea trupei Phantogram (USA) si participand la festivaluri ca Shine Festival (Bucuresti), Sziget (Ungaria), United Islands of Prague (Cehia) si SnowFest (Franta).

Anul 2018 i-a gasit pe Next EX pregatind un nou material de studio, lansand un single proaspat - „Holy Grail” - insotit de un videoclip spectaculos, filmat dintr-un singur cadru, participand la seria de evenimente Street Food Festival din toata tara (concertand in opt orase) si participand la doua festivaluri internationale de tip showcase, dedicate tinerelor formatii ce aspira la o cariera internationala: EEMC (Sibiu) si Indirekt Showcase (Belgrad).

Lucrul la noul material continua, iar in 2019 vom auzi cu siguranta mai multa muzica noua de la Next EX.

 

Facebook: https://www.facebook.com/nextexofficial

Hey Girl: https://www.youtube.com/watch?v=g82M9niFwTk

Close: https://www.youtube.com/watch?v=KxvCjIRctiU

Superhero: https://www.youtube.com/watch?v=jpPgPjP7eLk

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.