BestMusic.ro » Concerte » Nicolae Botgros si Lautarii Altfel

Nicolae Botgros si Lautarii Altfel

Nicolae Botgros si Lautarii Altfel
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
23 Februarie 2019 // 35-170 LEI

Orchestra Nationala de muzica populara „Lautarii” din Moldova te ateapta pe 23 februarie, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureti, unde va avea loc un spectacol de zile mari cu un repertoriu „Altfel”.

Toata armonia i emoiile acumulate in cele patru decenii de munca asidua vor fi transmise publicului intr-un spectacol extraordinar, sub conducerea Maestrului Nicolae Botgros.

Early bird: 

Perioada: 17 decembrie - 6 ianuarie inclusiv

Golden VIP - 170 lei

VIP - 150 lei

Cat. I - 130 lei

Cat. II - 110 lei

Cat. III - 80 lei

Cat. IV - 35 lei

Din 7 ianuarie preturile vor fi urmatoarele:

Golden VIP - 197 lei

VIP - 177 lei

Cat. I - 157 lei

Cat. II - 137 lei

Cat. III - 107 lei

Cat. IV - 57 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara. 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.