BestMusic.ro » Concerte » Niels Broos & Jamie Peet la Jazz Nouveau

Niels Broos & Jamie Peet la Jazz Nouveau

Niels Broos & Jamie Peet la Jazz Nouveau
Club Control, Bucuresti Str. Constantin Mille, nr. 4
09 Decembrie 2019 // 40 LEI

 Niels Broos & Jamie Peet-Underground olandez in Control

Pe 9 decembrie, ora 20’00 la Jazz Nouveau in Control Club, Niels Broos & Jamie Peet vor aduce pe scena undeground-ul olandez al momentului, in primul lor concert in Romania.

Niels Broos si Jamie Peet au multe lucruri in comun. Nu doar locul de nastere, Olanda, ci si apetitul pentru jazz, hip-hop si muzica electronica.

Dar, poate cel mai important, amandoi au fost considerati de catre cei din jur copii minune, datorita abilitatilor muzicale iesite din comun.

Niels e atras de clape de la varsta de 4 ani, in timp ce Jamie a inceput studiul tobelor de la 5 ani.

Fast forward 2019, cei doi instrumentisti sunt printre cei mai influenti din Olanda, show-urile lor sunt improvizate in intregime, iar tensiunea incredibila din concertele lor aminteste de cea creata de Aphex Twin, Squarepusher sau Autechre.

Daca Niels Broos (n.1985) este inspirat de Robert Glasper, Thelonious Monk, Coltrane sau Radiohead, inventivitatea, energia si carisma lui Jamie Peet (n.1991) amintesc de Chris Dave sau Questlove.

Peet este unul dintre cei mai cautati bateristi din Olanda, talentul sau purtandu-l in turnee alaturi de artisti precum Gregory Porter, Ramon Valle, Dominic J. Marshall sau Lars Dietrich.

Accesul publicului se face de la ora 19’30.

Biletele costa 40 de lei si se pot cumpara online pe www.iabilet.ro.

Video https://bit.ly/2khWvta 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D