BestMusic.ro » Concerte » NightLong In Pod: Miss Sunshine, Voster si Drummer

NightLong In Pod: Miss Sunshine, Voster si Drummer

NightLong In Pod: Miss Sunshine, Voster si Drummer
Podul fostei fabrici de baterii "Dura", Arad
18 Aprilie 2014

 In Vinerea Mare, NighTLonG vine cu o scurta "dezlegare" la dans si voie buna, intinsa atent pe un covor fin de techno si presarata cu zambete vechi si noi, in podul fostei fabrici de baterii "Dura" din Timisoara. O combinatie, credem noi, numai buna sa te tina lipit de ringul de dans pana tarziu in dimineata cand soarele ne va zambi iar pe geam - abia atunci putem iscali in caietul mintii o noua amintire frumoasa. 

Ne [re]vedem.. cu drag.

Line-up

Miss Sunshine 

// Decoy, KMS, Random Island // Croatia 

Deja cunoscuta de majoritatea dintre voi, ea fiind o prietena mai veche si in acelasi timp o artista a carei evolutii am urmarit-o indeaproape, Miss Sunshine a devenit in ultimii ani un nume puternic pe scena techno internationala. Ea e considerata un artist avantgardist in muzica electronica cu seturile ei de o tehnica remarcabila si cu un stil si groove emblematic format din sunete minimalistice cu accent spre deep si dark techno care atrag audienta si fac sa vibreze ringul de dans. Productii bune care ii poarta amprenta proprie sunt foarte apreciate si se regasesc in seturile multor artisti de renume ai genului, mai multe insa vineri.. in familie.

https://soundcloud.com/miss_sunshine

Volster 

// Evasion Room // Croatia

Un nume nou pentru Timisoara, cateva productii de calitate si o mapa interesanta de viniluri il recomanda ca fiind o surpriza placuta intr-o noapte si asa plina de energie.

https://soundcloud.com/volster

Drummer 

Drummer nu credem ca mai are nevoie de nici o introducere, el vine la dezlegare cu un techno fin asa cum ne-a obisnuit mereu.

https://soundcloud.com/dj-drummer-1

Vineri

18.04.2014

23:00 - 07:00

Locatie

Fosta Fabrica de Baterii "Dura"

Str. J.H. Pestalozzi, Nr. 22 (curtea interioara), Timisoara 

————————————————

BILETE: 

15 RON - pana la ora 01:00 

25 RON - dupa ora 01:00

————————————————

http://nightlongevents.ro/

http://facebook.com/nightlongro

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani!