BestMusic.ro » Concerte » Noua Premiera "Cel ce Gandeste Singur" - Tudor Gheorghe

Noua Premiera "Cel ce Gandeste Singur" - Tudor Gheorghe

Noua Premiera
Sala Palatului, Bucuresti
28 Martie 2023 // 249 LEI

 “Am terminat un spectacol si deja ma gandesc la altul. Trebuie sa-mi termin gandurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie romaneasca, care este atat de variata, atat de bogata, incat nu stiu cum s-o acopar pe toata. Ea ma impinge in fata. E ca un arc, e un resort care ma impinge: hai, tinere, mai avem de facut asta si asta, si tot asa! Poezia isi permite sa-mi spuna tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

Va asteptam in 28 MARTIE 2023 la Sala Palatului, cu o noua PREMIERA, "CEL CE GANDESTE SINGUR", unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. “De aceasta data Veti vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate si tematica si ritmica si melodica deosebita”- Tudor Gheorghe
 
 
 
Reguli de acces:
 
-   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastra preferati, va rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !
 
-   DUPA ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL IN SALA DE SPECTACOL,
 
-   va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile  reduse de parcare,
 
-   dupa inceperea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile isi pierd valabilitatea,
 
-   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.  
 
-  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indifferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!
 
-   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.
 
-   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D