BestMusic.ro » Concerte » OCRU Live Aby Stage Bar

OCRU Live Aby Stage Bar

OCRU Live Aby Stage Bar
Aby Stage Bar, Ramnicu-Valcea Calea lui Traian nr.158A
20 Februarie 2021 // 42,38 LEI

  OCRU Live Sambata, 20 Februarie 2021 a ABY STAGE BAR, Ramnicu Valcea

Prima intalnire, fata in fata cu publicul in 2021. Putin, conform vremurilor pe care le traim, dar sigur cu inima mare cat un stadion!

…in Amurg sau in Maduva noptii, Fuga in doi sau Cineva mai tanar, Cine esti tu sau Habar nu ai, Sunt orasul cu panze sau Transparent…

OCRU - Adrian Margineanu si Dorin Pitariu: „aparitie surprinzatoare in folk-ul de la noi! O poveste ce aduce un suflu nou prin versuri si muzica, o chitara magica, o traire unica! Cine i-a vazut odata revine si devine ....dependent!” (Cristian Zlavoc)

OCRU: Sunete pictate pe versuri de Felix Sima, Dorin Tudoran, Mircea Dinescu.

OCRU: un proiect muzical de Adrian V Margineanu(voce, chitara) si Pitariu Dorin(chitara solo)

OCRU ESTE UN PROIECT MUZICAL DE ADRIAN MARGINEANU SI DORIN PITARIU. TOATE DREPTURILE REZERVATE.  MUZICA ORIGINALA PE VERSURI DE FELIX SIMA, DORIN TUDORAN, MIRCEA DINESCU SI SORIN POCLITARU. ACCESUL LA ACEST EVENIMENT ESTE PE BAZA DE BILET. ACCESUL ESTE PERMIS IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE CONFORM NORMELOR LEGALE IN VIGOARE. SPECTACOL NERECOMANDAT TINERILOR SUB 16 ANI.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D