BestMusic.ro » Concerte » Orkid lanseaza single si videoclip la Timisoara

Orkid lanseaza single si videoclip la Timisoara

Orkid lanseaza single si videoclip la Timisoara
Manufactura, Bucuresti
19 Martie 2017 // 15 Lei LEI

Duminica, 19 martie 2017, orele 21:00 R&R Booking Romania va invita la concertul de lansare al piesei Stundstill al trupei Orkid. in Timisoara la Manufactura. Ei vor fi sprijiniti de catre trupa locala G.orge & EM.  

Fb event:

www.facebook.com/events/476850182704713/

Intrare 15 lei

Orkid este un quintet cu influente post-rock, shoegaze si post-punk compus din Vlad Ilicevici – chitara si voce, Radu Pop – tobe, Radu pop – chitara bass, Alexandru Donny Andone – percutie si alte instrumente si Cosmin Stanciu - chitara. Primul single Standing Still in the Dark a fost lansat pe 13 octombrie . Cele 9 trackuri care formeaza primul LP au la baza idei, senzatii si povesti acumulate de Vlad in aproape 30 de ani de la primele contacte cu muzica prin castile suprasolicitate ale unui walkman Aiwa verde, lectiile chinuitoare de vioara si relaxarea rock'n'roll la chitara. Albumul este inregistrat si aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare si ca invitat special pe cateva dintre trackurile albumului, la chitare aditionale, synthuri si backing vocals. 

Orkid este un proiect muzical si cinematic, in care se pune accentul si pe imagistica formatiei – atat in concerte cat si in afara ei. 

Formatia lucreaza la un produs complex care imbina muzica cu imaginile, ce va fi gata candva la sfarsitul anului.

Vlad este la baza regizor de film, iar Radu – artist vizual si animator. in plus, lucreaza impreuna la Animest si Animation Worksheep.  

Orkid youtube link:

www.youtube.com/watch?v=R4WdedaYKhk 

G.orge & EM video link:

www.youtube.com/watch?v=VAx_sEq91g0 




Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D