BestMusic.ro » Concerte » Out Of Doors Fest 2018

Out Of Doors Fest 2018

Out Of Doors Fest 2018
White Horse, Costinesti
02 August 2018 - 05 August 2018 // 125 LEI

 Hey, rock lovers! Out of Doors Fest 2018 inseamna mai mult, mai bun, mai rock! 4 zile de festival i 21 de trupe ii vor oferi o experiena rock-tastica! 

Cu o experiena din ce in ce mai bogata i ediii care au adus laolalta trupele de top de pe piaa muzicala romaneasca i mii i mii de fani la celelalte 5 ediii, Out Of Doors Fest i-a propus anul acesta ca distracia sa se desfaoare pe timpul a 4 zile, cu unul dintre cele mai interesante i valoroase lineup-uri:

2 August: VAMA // ROA // ROBIN AND THE BACKSTABBERS // THE KRYPTONITE SPARKS // FULL TONES//

3 August: SUIE PAPARUDE // VITA DE VIE // IMPLANT PENTRU REFUZ // E-AN-NA // PARADOX THEORY//

4 August: CARGO // COMA // TROOPER // ROCK’N GHENA // DINFIER // LUPU’ CEL RAU//

5 August: SUBCARPATI // OCS // CRED CA SUNT EXTRATERESTRU // BUCIUM // THE PURPLE DANDIES

Prezinta i susine trupele festivalului: Cristian Hrubaru.

Locul de desfaurare al festivalului va fi i anul acesta White Horse Rock’n Roll Costineti (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vara) – spaiul emblematic al Costinetiului, insula de muzica buna a Staiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! i nu uita motorul acasa!! Ne-ar placea sa admiram cele mai cool modele pe doua roi. Iar daca ii place cu adevarat sa te bucuri de libertatea naturii, poi campa in incinta complexului White Horse.

Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest !!!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.