BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Alexandru Andries live la sala Auditorium.

Overground Showroom: Alexandru Andries live la sala Auditorium.

Overground Showroom: Alexandru Andries live la sala Auditorium.
Bucuresti
01 Mai 2020 // 29 LEI

 Pe 1 mai, de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera video online a concertului sustinut de Alexandru Andries in noiembrie 2016 la Muzeul National de Arta al Romaniei, in sala Auditorium.

Traditionalul concert de Mos Nicolae din 2016 a avut loc putin mai devreme si s-a bucurat de prezenta unor invitati speciali: Radu Banzaru la voce, Dan Georgescu la bass, Maria Ioana Mintulescu la voce, Marcel Moldovan la tobe, Sorin Romanescu la chitara si Cristian Soleanu la saxofon. Playlistul contine atat piese extrase de pe albumul lansat in acel an „Disc domestic”, cat si cantece bine-cunoscute din repertoriul lui Alexandru Andries: „Cea mai frumoasa zi” sau „Am o problema”.

„Fiecare concert al lui Andries este o calatorie in urma careia mai descoperi o particica din tine, din lume, din Univers. Partea buna este ca Dom Profesor nu-ti „livreaza” realitatea brutal, dimpotriva, iti deschide ochii cu zambetul pe buze.” (recenzie a concertului aparuta pe blogul lui Andrei Partos)

Concertul va avea premiera online vineri, 1 mai, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai noua biblioteca online de concerte. Doritorii isi pot achizitiona bilete pentru premiera de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o luna. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D