BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Concert Amadeus Joy (A Concert In Nature)

Overground Showroom: Concert Amadeus Joy (A Concert In Nature)

Overground Showroom: Concert  Amadeus  Joy (A Concert In Nature)
Europe
11 Aprilie 2021 - 30 Septembrie 2021 // 29 LEI

Overground Showroom, „Netflixul de concerte”, implineste un an de la lansare! Un an in care Overground Showroom a devenit o veritabila biblioteca online de concerte romanesti, cu zeci de productii de inalta calitate disponibile atat cu nume consacrate (Vita de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cat si cu trupe aflate in ascensiune.

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom se incheie duminica, 11 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) inregistrat in vara lui 2020 intr-o tabara de creatie in muntii Buzaului! 

2020 e anul in care trupa Amadeus a implinit 20 de ani, iar Andreea, Patricia, Bianca si Laura au lansat albumul „Joy” 100% independent, un album realizat prin forte proprii, cu multe sacrificii, dar si multe bucurii. Albumul a fost finalizat vara, intr-o tabara de creatie in muntii Buzaului, Lacul cu Mesteceni. In ultima zi de tabara fetele au cantat toate piesele de pe album intr-un concert, avand drept public doar natura. Urmareste concertul in natura al grupului Amadeus in exclusivitate pe Overground Showroom incepand cu 11 aprilie, de la ora 20:00!

Cele 14 piese de pe albumul „Joy” se incadreaza in genul new age, cu influente muzicale care se simt de ani buni in muzica Amadeus - cinematic, gospel, new classical si muzica traditionala a mai multor culturi. Instrumentistele au colaborat pentru acest album cu compozitorul Xenti Runceanu, care semneaza compozitia si productia muzicala.

"E un album atipic pentru zilele noastre, cand muzica se face la norma. A crescut in cativa ani, piesa cu piesa, iar fiecare cantec are povestea lui. Interactiunile noastre cu scene din zeci de tari de pe patru continente, concertele in care am simtit ca muzica este vibratia unitara din sufletele a sute de mii de oameni de culori, religii si etnii diferite, toate acestea au adaugat cate-o nota, cate un ritm la piesele noastre." - Amadeus

Biletele la premiera online de pe 11 aprilie a concertului Amadeus – Joy (A Concert in Nature) se gasesc pe www.iabilet.ro si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului, pe 11 aprilie de la ora 20:00. In cazul in care cumparatorul are deja cont pe platforma, concertul va fi automat disponibil in contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D