BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Concert Anton Pann Kira Kiralina live la Sala Radio

Overground Showroom: Concert Anton Pann Kira Kiralina live la Sala Radio

Overground Showroom: Concert Anton Pann  Kira Kiralina live la Sala Radio
Europe
09 Aprilie 2021 - 30 Septembrie 2021 // 29 LEI

 Overground Showroom, „Netflixul de concerte” care iti aduce concertele live la tine acasa, implineste un an de la lansare! Un an in care Overground Showroom a devenit o veritabila biblioteca online de concerte romanesti, cu zeci de productii de inalta calitate disponibile atat cu nume consacrate (Vita de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cat si cu trupe aflate in ascensiune.

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom incepe vineri, 9 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Anton Pann – Kira Kiralina inregistrat in 2018 la Sala Radio alaturi de un numar de invitati speciali!

Spectacolul-concert Kira Kiralina a fost sustinut de Ansamblul Cameral de Muzica Veche "Anton Pann" la Sala Radio din Bucuresti in septembrie 2018 si a fost construit in jurul baladei omonime, reiterand prin intermediul muzicii si al video-proiectiei o ipotetica peregrinare din apele Dunarii spre cele ale Mediteranei, pe urmele preafrumoasei Kira. Calatoria muzicala ne poarta din Romania pana in Maroc, trecand prin Bulgaria, Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia si Spania. Alaturi de muzicienii romani, au fost prezenti pe scena si trei insemnati artisti marocani care au completat exotica poveste.

Muzica propusa de artisti este una sincretica ce imbina jazz-ul cu sonoritatile arhaice specifice fiecarei culturi amintita in spectacol. La limita dintre realitate si legenda, povestea tinerei hangite Kira Kiralina din portul Brailei strabate timpul, fascinand scriitori, cineasti si muzicieni, deopotriva prin dramatismul si parfumul oriental ce emana din fiecare scena istorisita.

Biletele la premiera online de pe 9 aprilie a concertului Anton Pann – Kira Kiralina live la Sala Radio se gasesc pe www.iabilet.ro si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului, pe 9 aprilie de la ora 20:00. In cazul in care cumparatorul are deja cont pe platforma, concertul va fi automat disponibil in contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D