BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Concert Madrigal Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu

Overground Showroom: Concert Madrigal Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu

Overground Showroom: Concert Madrigal  Bijuterii Corale live la Amfiteatrul Eminescu
Europe
10 Aprilie 2021 - 30 Septembrie 2021 // 29 LEI

 Overground Showroom, „Netflixul de concerte” care iti aduce concertele live la tine acasa, implineste un an de la lansare! Un an in care Overground Showroom a devenit o veritabila biblioteca online de concerte romanesti, cu zeci de productii de inalta calitate disponibile atat cu nume consacrate (Vita de Vie, Nicu Alifantis, The Mono Jacks, byron) cat si cu trupe aflate in ascensiune.

Weekend-ul aniversar de pe Overground Showroom continua sambata, 10 aprilie, la ora 20:00 cu premiera concertului Madrigal – Bijuterii Corale inregistrat in vara anului trecut la Amfiteatrul Eminescu din Bucuresti!

Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” prezinta concertul „Bijuterii corale”, un eveniment din Stagiunea estivala in aer liber desfasurat la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucuresti in august 2020. Programul concertului contine o selectie din cele mai frumoase lucrari corale din muzica romaneasca si universala si este dirijat de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului Madrigal incepand cu anul 2016, specialist cu o vasta experienta in arta dirijorala si pedagogia muzicala.

Concertul extraordinar „Bijuterii corale”, dirijat de Cezar Verlan, aduce in atentia publicului lucrari de mare varietate stilistica si repertoriala, care pun in valoare cele mai frumoase exemple din muzica corala clasica si contemporana, romaneasca si internationala. Corul Madrigal interpreteaza in concert lucrari de Gavriil Musicescu, Stefan Popescu, Mihail Jora, George Enescu, dar si ale compozitorilor Franz Schggl, sau Eduardo Correa.

Biletele la premiera online de pe 10 aprilie a concertului Madrigal – Bijuterii Corale la Amfiteatrul Eminescu se gasesc pe www.iabilet.ro si ofera acces timp de o luna la concertul inregistrat. Dupa achizitia biletelor, cumparatorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul si parola contului lor in care vor putea urmari premiera concertului, pe 10 aprilie de la ora 20:00. In cazul in care cumparatorul are deja cont pe platforma, concertul va fi automat disponibil in contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D