BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Rockabella live la Control

Overground Showroom: Rockabella live la Control

Overground Showroom: Rockabella live la Control
Bucuresti
05 Iunie 2020 - 04 Iulie 2020 // 29 LEI

 Pe 5 iunie de la ora 20.00, pe Overground Showroom are loc premiera online a concertului sustinut de Rockabella cu ocazia lansarii albumului Clarobscur la Club Control in februarie 2019.

Pe 5 februarie 2019, formatia Rockabella si-a lansat albumul de debut- Clarobscur- un album-concept care parcurge linia fina dintre lumina si intunericul nostru interior, printr-un concert la Clubul Control. Invitatii speciali ai concertului au fost Doru Trascau de la The Mono Jacks si violonista Alina Horez.

“Cele 10 cantece de pe album exploreaza suprapunerile conceptelor de libertate si captivitate, iubire si ura, viata si moarte. Fiecare cantec are propria lui poveste insa ele par sa se fi nascut dintr-un nucleu comun: co-dependenta dintre lumina si intuneric. Nu putem intelege lumina fara sa cunoastem intunericul.” – declara Teodora, solista Rockabella.

Concertul va avea premiera online vineri, 5 iunie, la ora 20.00 pe Overground Showroom, cea mai noua biblioteca online de concerte. Doritorii isi pot achizitiona bilete pentru premiera de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o luna. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D