BestMusic.ro » Concerte » Overground Showroom: Vita de Vie In Corzi" live @ Awake

Overground Showroom: Vita de Vie In Corzi" live @ Awake

Overground Showroom: Vita de Vie  In Corzi
Online, Europe
05 August 2020 - 05 Septembrie 2020 // 29 LEI

 Concertul Vita de Vie – „In Corzi” live @ Awake se vede din 5 august exclusiv pe Overground Showroom La Awake Festival in 2018, Vita de Vie au sustinut concertul simfonic „In Corzi” – o punere in scena impresionanta si o veritabila piatra de hotar pentru formatie.

Filmul concertului va fi proiectat in premiera pe 4 august la Cluj-Napoca in cadrul TIFF, iar din 5 august Vita de Vie – In Corzi – Filmul va fi disponibil in exclusivitate pentru streaming on-demand pe platforma Overground Showroom!

Show-ul Vita de Vie – In Corzi este grandios, gandit si calculat pana la cel mai mic detaliu – de la scena, lumini si efecte vizuale pana la cei 40 de muzicieni de pe scena care formeaza o singura entitate. In august 2018, la AWAKE Festival, Vita de Vie impreuna cu Filarmonica de Stat Targu Mures, condusa de Remus Grama – dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

“Auzisem ca exista momente magice pe scena, am si trait cateva de-a lungul vietii, insa nu am reusit sa prindem pe camera niciunul pana acum. Vizionand insa concertul nostru de la AWAKE, am realizat ca tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artisti care se imbata cu propriile creatii, mai degraba suntem cei mai drastici critici ai nostri, insa ce se intampla pe scena atunci cand suntem impreuna cu o orchestra simfonica este absolut magic. Experienta pe care am avut-o cu Filarmonica din Targu Mures ramane pe veci in sufletele noastre, la fel ca prieteniile care s-au legat intre noi.” – Adrian Despot

Concertul Vita de Vie – „In Corzi” live @ Awake va fi disponibil pentru streaming on-demand pe Overground Showroom, cea mai noua biblioteca online de concerte, incepand cu 5 august 2020, ora 20:00. Doritorii isi pot achizitiona bilete pentru premiera online de pe www.iabilet.ro la pretul de 29 de lei. Dupa cumpararea biletelor, acestia vor primi la scurt timp un email cu credentialele de login in platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert timp de o luna din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toti abonatii Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma sunt directionate catre artisti.

OVERGROUND SHOWROOM (https://showroom.overground.ro) este o biblioteca video on demand dedicata concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul contine concerte live ale artistilor din Romania, filmate full HD si cu sunet de inalta calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platforma vor fi directionate catre artisti.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D