BestMusic.ro » Concerte » ParkLake gazduieste gusturi alese: Street Food in the Park

ParkLake gazduieste gusturi alese: Street Food in the Park

ParkLake gazduieste gusturi alese: Street Food in the Park
ParkLake, Bucuresti
14 Iunie 2018 - 17 Iunie 2018 // Free entrance LEI

In perioada 14 – 17 iunie, ParkLake Shopping Center gazduieste cea de-a treia editie a Street Food in the Park – un festival gastronomic pe gustul tuturor.

Evenimentul va avea loc in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, si va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase si surprinzatoare. In plus, concerte cu muzica live vor anima trei dintre cele patru seri de festival. 

Organizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu Gourmet Entertainment, Street Food in the Park ii are ca actori principali pe cei mai cunoscuti si apreciati vendori ale caror preparate culinare cu siguranta vor cuceri publicul: Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck, Burger Peter, Crepes Charmees, Fane Curcanu', Gourmet Street Food, La Finca Alioli, Meat Busters, Prosecco Van, Smokin' Pig, Steakaway si Via Gofreria.

Burgeri, sandwich-uri, clatite, placinte, fripturi, paella si multe alte delicii asteapta sa fie savurate de gurmanzi pe terasa, sau chiar pe iarba, intr-o autentica atmosfera de picnic. Acestea vor constitui, cu siguranta, masa perfecta de weekend cu prietenii sau in familie, mai ales ca vor fi completate cu spectacolele inedite in aer liber pregatite de trei dintre cele mai apreciate trupe autohtone.

Participantii sunt asteptati sa se distreze pe ritmurile concertelor live sustinute de catre trupele Vama (joi, 14 iunie), Vita de Vie (vineri, 15 iunie) si Zdob si Zdub (sambata, 16 iunie), incepand cu ora 20:00.

Street Food in the Park este organizat cu sprijinul Rompetrol, Timisoreana, PepsiCola si PRO FM, iar accesul la eveniment este gratuit.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.   

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.