BestMusic.ro » Concerte » PERFECT Reunion Timpuri Noi & Partizan pe 5 mai la Beraria H

PERFECT Reunion Timpuri Noi & Partizan pe 5 mai la Beraria H

PERFECT Reunion Timpuri Noi & Partizan pe 5 mai la Beraria H
Beraria H, Bucuresti
05 Mai 2017 // 20-50 Lei LEI

Vineri, 5 mai, cei trei magnifici: Artan (Adrian Plesca), Dan Iliescu si Suedezu' (Razvan Moldovan), sunt din nou impreuna pe scena, oferind publicului un show PERFECT.

TIMPURI NOI si PARTIZAN vor face impreuna un spectacol retrospectiv de la infiintarea TIMPURI NOI si pana in prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor '80, '90 si 2000. Cele doua trupe vor performa impreuna in cazul calupurilor comune din anii '80 si '90, dar vor exista si momente individuale din repertoriul actual. Celor trei le se alatura Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Barbulescu si Alex Vascan. 

Daca "Perfect", "Vecina", "Mistretul" sau "Stere" sunt melodii pe care inca le fredonezi, atunci vino vineri, 5 mai 2017, la concertul Perfect Reunion: Timpuri Noi & Partizan in Beraria H!

La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena.

Biletele in presale au preturi reduse pana pe data de 19 aprilie :

50 LEI - Cat. A presale - in fata scenei cu loc la masa

30 LEI - Cat. B presale - acces general cu loc la masa

20 LEI - Cat. C presale - partile laterale cu loc la masa

Pentru acest eveniment rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor. Rezervarile se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.