BestMusic.ro » Concerte » Pianul cu poeme pe 25 martie la Happy Cinema

Pianul cu poeme pe 25 martie la Happy Cinema

Pianul cu poeme pe 25 martie la Happy Cinema
Happy Cinema, Bucuresti
25 Martie 2017 // 25 Lei LEI

Un spectacol recital de muzica si poezie de dragoste, pus in scena si reprezentat de zeci de ori in tara si in strainatate, pe scene importante ale teatrelor si filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Roman. Publicul reactioneaza spectaculos peste tot, rasplatind protagonistele cu lacrimi de emotie si de bucurie in ochi la final, la aplauze, pentru ca recitalul este cladit inteligent si interpretat cu emotie si virtuozitate, astfel incat sa declanseze catharsisul.

Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau incanta cu prelucrari folclorice inedite. Poezia porneste de la dragostea adolescentina, trecand prin diferitele ipostaze ale iubirii, pana la regasirea sufleteasca in deplina iubire neconditionata. Recitalul ridica energia piesa dupa piesa, construind din momente impetuoase si impresionante prin sensibilitate sau forta.  DURATA: 60 min

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D