BestMusic.ro » Concerte » Pitesti: Concert 2 - 5GANG

Pitesti: Concert 2 - 5GANG

Pitesti: Concert 2 - 5GANG
Pitesti Piata Vasile Milea, Pitesti
30 Octombrie 2020 // 63-159 LEI

 5GANG in concert la Pitesti!

E cel mai fire eveniment la care trebuie sa vi!

Pe 5GANG ii stii deja - sunt Selly, Diana, Gami, Pain si Madalin. Sunt un fenomen fresh romanesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunitati unite atat online, cat si offline. Sunt exemplul concret ca o gasca unita poate realiza orice isi doreste, atata timp cat exista prietenie adevarata, multa munca si ambitie.

Ai ascultat pe repeat toate piesele 5GANG care au cucerit de fiecare data Trending-ul? Ai urmarit vlog-urile lor si te-ai regasit in mesaje? Atunci hai la concert! O sa fie forta! A, vezi sa ai bateria full la telefon, sa-ti umpli Insta-ul de stories!

Pentru acest spectacol bilete se gasesc si in orasul tau! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul si vino la spectacol! 

Reteaua iabilet iti pune la dispozitie mai multe puncte de vanzare. Vezi aici lista completa pentru orasul tau: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atat in format fizic (print) cat si in format digital (pe telefon). 

Pentru alte intrebari sau probleme referitoare la biletele achizitionate, contacteaza-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

Pentru acest eveniment nu este permisa renuntarea la biletele achizitionate. In caz de anulare a evenimentului, veti fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnata in maxim 7 zile lucratoare.  

 

Iti multumim ca ai ales sa te distrezi cu noi!
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D