BestMusic.ro » Concerte » Pixels & Jinxy Von D'Ers pe 30 mai la Expirat Halele Carol

Pixels & Jinxy Von D'Ers pe 30 mai la Expirat Halele Carol

Pixels & Jinxy Von D'Ers pe 30 mai la Expirat Halele Carol
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
30 Mai 2017 // 20-30 Lei LEI

„De la primul om pe luna pana la episcopul scientologiei nu a fost decat un pas. Unul mic pentru noi dar foarte mare pentru umanitate. Armstrong (Neil) ar fi trebuit sa cante in direct pentru receptoarele cu tub catodic ca pasarea lira. De mana cu Prunariu, Jähn si Yuri Gagarin sa-si fi facut o trupa care sa le transforme idealurile stiintifice in decibeli. O mare voce a muzicii pop romanesti a cantat la un moment dat doar pentru cel de al treilea mileniu, tot ea a fost cea care a celebrat roadele subterane ale progresului. In acest context noi ne intrebam daca progresul tehnologic ne stapaneste pe noi sau noi il stapanim pe el. De la toate aceste lucruri pana la The Pixels este doar un pas.”

Catalin Rulea - vox, guitars, electronics

Andreas Aron - vox, bass

Tudor Popescu - drums, electronics

Liviu Iancu - vox, keyboards

Diana Secu - vox

 

Site: http://www.thepixels.ro

YouTube: https://www.youtube.com/user/pixelsofficial

SoundCloud: https://soundcloud.com/thepixels

Bandcamp: https://pixelsofficial.bandcamp.com

 

Jinxy Von D’ers este o trupa de Alternative Rock din Bucuresti infiintata in 2016. Anul acesta au lansat noul single „Glow” al carui videoclip oficial va fi prezentat in cadrul acestui eveniment.

Inca de la debut, Jinxy Von D’ers au avut mai multe aparitii la cele mai importante radio-uri alternative din tara, iar piesele lor figureaza in playlist-urile acestora, in rotatie. Pe parcursul acestui an vor putea fi vazuti in cadrul mai multor festivaluri si concerte importante din tara. Mott-ul trupei este: „The doctor says rock'n'roll will do WONDERS for you. That's why we're here.”

Iris Danciu - vocals

Catalin Boltasu - guitar

Dragos Popa - bass guitar

Nestor Petrus - drums

 

Noul single „Glow”: https://youtu.be/PaDX4xlrG08

YouTube: https://www.youtube.com/user/jinxyvondersvevo

Deezer: http://www.deezer.com/artist/10619019

iTunes: https://itunes.apple.com/ro/artist/jinxy-von-ders/id1128438439

 

RSVP: https://www.facebook.com/events/1669487990021024

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.