BestMusic.ro » Concerte » Posada Rock 2017 are loc in perioada 1-3 septembrie

Posada Rock 2017 are loc in perioada 1-3 septembrie

Posada Rock 2017 are loc in perioada 1-3 septembrie
Stadionul Municipal, Campulung Muscel, Campulung
01 Septembrie 2017 - 03 Septembrie 2017 // 20-50 Lei LEI

Udo DIRKSCHNEIDER urca pe scena festivalului Posada Rock 2017!

Numele lui reflecta succesul muzicii metal germane ca nimeni altul. Vocea sa inconfundabila, care este sufletul atator hituri nemuritoare precum "Metal Heart", "Princess Of The Dawn" si "Balls to the Wall", se va auzi live pe scena Posada Rock 2017!

In cadrul turneului "Farewell to Accept", legendarul Udo DIRKSCHNEIDER a dat inca o data totul si a scris o noua poveste de succes: a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lunga sa cariera, mai mult de doua treimi din spectacolele sustinute in intreaga lume fiind sold-out.

Pe 2 septembrie, la Campulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, veteranul rock-ului german va scrie finalul unui imens capitol din istoria muzicii in modul sau unic: cantand hiturile care l-au consacrat incepand cu anii ’80, alaturi de formatia ACCEPT.

„Inca sunt cuprins de emotii si ma simt foarte bine cantand aceste melodii live”, a spus Udo DIRKSCHNEIDER. „Sunt parte din trecutul meu si, in cele din urma, parte din vocea mea. Dar vine un moment in viata cand trebuie sa inchizi un capitol. S-a vorbit atat de mult despre ACCEPT si au fost atatea speculatii. Voi face acum declaratia mea muzicala finala si, pe durata concertului, voi oferi publicului sansa de a se bucura de aceste cantece, in interpretarea mea, pentru ultima data.”

Udo va fi acompaniat si de aceasta data de muzicienii din trupa sa actuala U.D.O. impreuna cu noul chitarist Bill Hudson (ex. Circle II Circle, Jon Oliva's Pain si TSO).

DIRKSCHNEIDER este primul headliner anuntat la Posada Rock 2017. In curand vom mai anunta inca doi headlineri plus alte 6 formatii care vor canta in recital.

Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii si se va desfasura in perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. 

Festivalul va ramane si in acest an o rampa de lansare pentru trupele rock tinere, pastrandu-si si consolidandu-si statutul de cel mai vechi si important festival concurs din tara, dar va oferi publicului si recitaluri cu formatii importante ale acestui gen musical, din tara si strainatate.

Structura orientativa a zilelor de festival va fi urmatoarea:

- 1 septembrie: 5 formatii in concurs si 3 formatii in recital

- 2 septembrie: 5 formatii in concurs si 3 formatii in recital

- 3 septembrie: 4 formatii in gala laureatilor si 3 formatii in recital

Regulamentul concursului va fi postat pe site-ul festivalului: www.posadarock.com.

Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei care gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele si abonamentele au urmatoarele preturi:

PRESALE 1 (pana la 15 iulie): 20 lei / zi sau 50 lei abonamentul pe 3 zile

PRESALE 2 (15 iulie - 31 august): 30 lei / zi sau 70 lei abonamentul pe 3 zile

LA INTRARE (1 - 3 septembrie): 40 lei / zi sau 100 lei abonamentul pe 3 zile

Acestea pot fi procurate direct de pe site-ul festivalului: www.posadarock.com, in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D