BestMusic.ro » Concerte » Posada Rock 2022 are loc in perioada 2-4 septembrie

Posada Rock 2022 are loc in perioada 2-4 septembrie

Posada Rock 2022 are loc in perioada 2-4 septembrie
Campulung
02 Septembrie 2022 - 04 Septembrie 2022 // 211.9-370.83 LEI

  Editia de anul viitor a Festivalului Posada Rock va avea loc in perioada 2-4 septembrie 2022 pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, iar primul headliner anuntat este PARADISE LOST, legenda britanica a doom/gothic metal-ului.

Infiintata in 1988, PARADISE LOST a depasit rapid underground-ul si intr-un interval de numai cativa ani a lansat trei albume – ”Gothic” (1991), ”Shades of God” (1992) si ”Icon” (1993) – care au schimbat decisiv peisajul muzical de gen si au influentat multe dintre trupele care domina acum scena metal mondiala. Evoluand in permanenta, de la death/doom la gothic si chiar mainstream metal, PARADISE LOST a trecut cu multa eleganta prin diverse genuri, lasand in urma hit-uri pe cat de diferite, pe atat de inconfundabile - ”As I Die”, ”True Belief” sau ”One Second” sunt doar cateva dintre piesele care au incantat milioane de fani. In ultimii ani, trupa s-a intors la radacini prin intermediul catorva materiale discografice marcate de un sound old-school.

Aflata constant in topurile celor mai carismatice trupe live, PARADISE LOST va oferi un recital de exceptie la Posada Rock 2022 in seara de sambata, 3 septembrie, aducand la Campulung experienta acumulata in cei peste 30 de ani petrecuti pe marile scene ale lumii.

PARADISE LOST este doar unul dintre headlinerii editiei de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internationale in recital vor fi anuntate in perioada urmatoare. Nu va lipsi competitia in care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock avand statutul de cel mai important festival concurs din tara.

Vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival, dupa cum urmeaza:

EARLY-BIRD: 300 de abonamente la pretul de 200 de lei pana pe 15 decembrie 2021;

PRESALE 1: 700 de abonamente la pretul de 250 de lei pana pe 1 februarie 2022;

PRESALE 2: 1.000 de abonamente la pretul de 300 de lei pana pe 1 mai 2022;

NORMAL: 3.000 de abonamente la pretul de 350 de lei pana pe 1 septembrie 2022.

In cazul in care evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente si bilete pentru o zi la preturi care vor fi anuntate cu cateva zile inainte.

La toate preturile de mai sus se adauga comisionul de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram