BestMusic.ro » Concerte » PREMIERA - MAMMA MIA! Pur si simplu irezistibil!

PREMIERA - MAMMA MIA! Pur si simplu irezistibil!

PREMIERA - MAMMA MIA! Pur si simplu irezistibil!
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
27 Mai 2018 // 79-319 LEI

 Peste de 60 de milioane de oameni din toata lumea s-au indragostit de povestea i de muzica din "Mamma Mia!".  Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen i multe alte hituri pe care le tii i le indragii fac din acest musical-fenomen o sarbatoare a iubirii, a familiei i a prieteniei.

In curand, intr-o extraordinara producie romaneasca, va invitam sa va indragostii si voi!

O mama. O fiica. Trei posibili tai. i un drum de neuitat catre altar!

Povestea solara si amuzanta scrisa de Catherine Johnson este imaginata in paradisul unei insule grecesti. In ajunul nunii, dorinta viitoarei mirese sa-si cunoasca tatal natural aduce pe insula trei barbati din trecutul romantic al mamei.

Magia versurilor i melodiilor ABBA pune in micare emoia acestei poveti de dragoste, creand un show de neuitat. Muzica i dansul exploziv sunt elementele ce fac din "Mamma Mia!" un spectacol minunat pus in scena de artisti romani exceptionali:

Donna - LOREDANA GROZA

Sophie - BIANCA PURCAREA

Tanya - JAZZY JO

Rosie - ANCA SIGARTAU

Sam - CORNEL ILIE

Harry - ERNEST FAZEKAS

Bill - ADRIAN NOUR

Sky - SEBASTIAN SEREDINSCHI

Dansatori:

Bogdan Boanta

Erik Bubui

Lilian Carau

Tatian Gavrila

Andra Gheorghe

Valentina Hainaroie

Flavia Mihasan

Marius Moldovan

Svetlana Neagu

Roxana Niculae

Izabela Olariu

Vladimir Palamarciuc

Bianca Patriche

Dan Rima

Alexandru Sandulescu

Irina Strungareanu

Florin Tanase

Silvia Uceanu

Dramaturga Catherine Johnson i producatoarea Judy Craymer au creat acest musical, lansat in 1999, inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson i Bjorn Ulvaeus, foti membri ai formaiei ABBA. Titlul musicalului este hitul din 1975 al grupului, Mamma Mia.

Inca de la premiera, a devenit unul dintre cele mai importante musicaluri din istorie. La Londra, "Mamma Mia!" a continuat sa ruleze la Novello Theatre din West End, cu casa inchisa, de peste 17 ani - dupa debutul original de la Prince of Wales Theatre, in 1999.  

Din 24 mai, la Sala Palatului, Mamma Mia! se va juca i in limba romana. i va fi pur si simplu irezistibil!

Spectacol recomandat persoanelor peste 12 ani!

Biletele se gasesc www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.