BestMusic.ro » Concerte » Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
08 Octombrie 2020 - 10 Octombrie 2020 // 79-450 LEI

 RETRO MUSIC FESTIVAL 2020 SE AMANA

Siguranta spectatorilor si a tuturor persoanelor care sunt implicate in desfasurarea evenimentului - artisti, echipa de productie, echipa tehnica, reprezinta o preocupare majora pentru organizatorii RETRO MUSIC FESTIVAL.

Analizand criza la nivel european si mondial generata de virusul COVID-19 (Coronavirus), dorind sa venim in intampinarea masurilor de prevenire si transmitere ale acestui virus si avand in vedere masura exceptionala, fara precedent, de interzicere a oricaror activitati, adoptata de Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situatii de Urgenta prin Hotararea nr. 6 din 06.03.2020, data fiind recomandarea autoritatilor de a amana evenimentele de mare capacitate, cu parere de rau, ne vedem nevoiti sa va anuntam ca cel mai mare festival de muzica retro din Romania, Retro Music Festival, se amana pentru perioada 8–10 octombrie 2020.

ABONAMENTELE si BILETELE vandute pana in prezent raman VALABILE pentru luna octombrie 2020, nefiind necesara schimbarea acestora. Cei care doresc sa participe la eveniment, pot achizitiona in continuare abonamente si bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau la punctele fizice de vanzare autorizate. Retro Music Festival pastreaza majoritatea numelor de pe afis, care au confirmat prezenta in octombrie, iar artistii care au alte angajamente pentru noua perioada, vor fi inlocuiti cu alte nume sonore.

Vom urmari indeaproape situatia globala si va asiguram ca vom face tot ceea ce tine de noi ca cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din Romania, Retro Music Festival, sa se desfasoare in conditii depline de siguranta.

Intreaga echipa a festivalului indeamna oamenii sa respecte regulile de igiena, masurile anuntate de catre institutiile statului roman si sa se informeze numai din surse oficiale.

In luna iunie 2019 a aparut pe harta evenimentelor din Bucuresti un nou festival, Retro Music Festival, unde 35.000 de persoane au retrait live hiturile anilor ’80 – ’90.

La minimum 4 bilete cumparate primesti discount 10%

La minimum 8 bilete cumparate primesti discount 20%

Mai multe detalii
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D