BestMusic.ro » Concerte » Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
11 Iunie 2021 - 13 Iunie 2021 // 79-450 LEI

In luna iunie 2019 a aparut pe harta evenimentelor din Bucuresti un nou festival, Retro Music Festival, unde 35.000 de persoane au retrait live hiturile anilor ’80 – ’90.

La minimum 4 bilete cumparate primesti discount 10%

La minimum 8 bilete cumparate primesti discount 20%

Dupa ce prima editie a fost primita cu bratele deschise de catre ascultatorii de muzica buna, organizatorii au anuntat cea de-a doua editie, intre 11 si 13 iunie 2021, la Romexpo Bucuresti.

Nume sonore au confirmat deja participarea pentru editia de anul viitor: Bosson, À La Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. The Underdog Project, C&C Music Factory si Lian Ross.

Sub umbrela cuvintelor #nostalgie si #discoteca, Retro Music Festival si-a propus sa ajunga la un public cat mai divers, sa bucure Generatia X prin hiturile de neuitat  si sa aduca zambetul pe buzele Generatiei Z.

Timp de trei zile, Bucurestiul va dansa pe ritmurile anilor ’70, ’80, ’90, dar si pe piesele anilor 2000. 

Abonamentele standard au pretul de 139 lei, iar cele VIP au pretul de 279 lei si pot fi achizitionate de pe iaBilet.ro.

Mai multe detalii:

office@retromusicfestival.ro

www.retromusicfestival.ro

www.facebook.com/RetroMusicFest

https://www.instagram.com/retromusicfestival/

Biroul de Presa

office@retromusicfestival.ro 

www.retromusicfestival.ro 

www.facebook.com/RetroMusicFest 

Despre organizator

INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT are o experienta de peste 16 ani in productia de evenimente, concerte si lansari, organizand de-a lungul timpului evenimente muzicale si culturale de referinta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D