BestMusic.ro » Concerte » Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A

Retro Music Festival Editia A II-A
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
02 Septembrie 2023 // 79-450 LEI

La prima editie a RETRO MUSIC FESTIVAL, unicul festival de muzica retro din Romania de anvergura, aproape 35.000 de oameni au dansat in toate cele trei zile pe hit-urile generatiei ’80-’90 si s-au bucurat de prezenta formatiilor care au scris istorie in muzica internationala. Editia 2022 va avea loc intre 2 si 4 septembrie la Romexpo iar primii artisti confirmati sunt RYAN PARIS, A LA CARTE, SOLID BASE, BOSSON, DSCHINGHIS KHAN, LIAN ROSS, AFRIC SIMONE si KEN LAZSLO.

Nu rata trei zile de distractie, la Retro Music Festival 2022 - Unim generatiile unde cei prezenti vor retrai amintiri si vor dansa pe muzica anilor `80, `90 si 2000!

 

Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram