BestMusic.ro » Concerte » ReveliOFF 2019 LUNA AMARA Beraria H

ReveliOFF 2019 LUNA AMARA Beraria H

ReveliOFF 2019  LUNA AMARA  Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
03 Ianuarie 2019 // 20 LEI

Pe 3 ianuarie 2019 incalcam toate rezolutiile de inceput de an la prima editie ReveliOFF in Orasul cu Chef de Viata! Trupa LUNA AMARA se va asigura ca in fata scenei nu va exista niciun "Loc Lipsa" si nicio eclipsa, iar astrele se vor alinia perfect pentru show-ul de sfarsit al inceputului de an.

Vino sa marcam inceputul unei ere: niciun ReveliON fara ReveliOFF. Anul 2019 e anul nostru. Primul in care punem punct cu adevarat trecutului si lasam viitorul la inceputul propozitiei. Iar subiectul esti tu cu noi, gata oricand de distractie, dar niciodata pregatiti pentru rutina si norme sociale invechite. Doar tu cu noi, la ReveliOFF 2019! 

 

Acces: ora 19:00 | Show: ora 21:30

Intrarea este gratuita pana la ora 19:30 / 20 lei dupa ora 19:30. 

 

ACUM SA FACEM INTRODUCERILE: 

Lansata in 2000, Luna Amara este formatia fanion pentru mai multe generatii de consumatori de muzica live care apreciaza mesajele sociale dar si de dragoste, ale poeziilor care abordeaza diverse stari. Se pune accentul pe solourile de trompeta, riffurile de chitara si imbinarea contrastanta a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat si pentru sectia ritmica solida care sta la baza pieselor. Trupa clujeana se bucura de succes pe plan national, promovand "Folclor", "Rosu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oras", "Chihlimbar" si "Pietre in alb" in peste 800 de concerte, fiind invitata si in Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Moldova, Bulgaria si Turcia, de-a lungul celor 18 ani de activitate neintrerupta. 

Luna Amara este formatia rock care a inregistrat cea mai mare cifra de vanzare a unui album de debut in anii 2000 in Romania (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music/Rebel Music, 2004). 

Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist si chitarist al formatiei) a scris si lansat trei nuvele de proza si poezie in ultimii 10 ani. 

 

Luna Amara inseamna:  

Nick Fagadar – chitara, voce 

Mihnea Blidariu – chitara, voce 

Andrei Eugen Botan – chitara 

Sorin Moraru – bass 

Ravan Ristea – tobe 

 

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa. 

 

Rezervarile se fac la:

- Prin aplicatia Beraria H (disponibila pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.