BestMusic.ro » Concerte » ROA - lansare album System of Sound @ Colectiv

ROA - lansare album System of Sound @ Colectiv

ROA - lansare album System of Sound @ Colectiv
Colectiv, Bucuresti
09 Noiembrie 2013 // 15, 20 lei LEI

Dupa doi ani si cinci luni de la primul concert ROA, respectiv lansarea albumului "Artificial", a sosit momentul sa-l ascultam pe cel de-al doilea. Se numeste "System Of Sound "si contine 18 track-uri, printre care si celebrele piese : "Sonata In La Minor" , “D-aia" sau “La Rasarit" . Pe 9 noiembrie la Colectiv.

Concertul de lansare al noului album va avea loc in clubul Colectiv, iar pretul unui bilet este de 15 lei pana in ora 00:00 si respectiv 20 lei dupa ora 00:00 . Biletele sunt disponibile in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

Petrecerea incepe cu un warm-up pe masura : NotSoCommonDJ & The Basstard ( Electrocord ) cunoscuti pentru petrecerile de la B'estFest Dance Arena, urmati de celebrul crew "Bass Turbat “

Dupa concertul ROA, incepe bubuiala cu un Dj Set al binecunoscutului duo ( Gojira & Planet H.)

Seara se va incheia clar intr-o atmosfera artificiala, cu un “after party" de care se va ocupa FREQAX, unul dintre castigatoriil concursului de remix-uri organizat de ROA in urma cu un an. Dupa numeroase gig-uri in strainatate, talentatul producator vine special la acest eveniment, sa ne incante cu groove-uri de hardcore drum'n'bass si dubstep.

Programul evenimentului detaliat :

22:00 - 23:30
NotSoCommonDj & The Basstard (Electrocord)

23:30 - 00:30
Bass Turbat

00:30 - 02:00
ROA ( Rise Of Artificial )

02:00 - 3:30
Gojira & Planet H.

03:30 - 5:00
Freqax

Bilete:
15 Ron << ora 00:00 20 Ron >> ora 00:00

Platitorii de bilete primesc cadou un disc cu noul album ROA


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram