BestMusic.ro » Concerte » Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2017

Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2017

Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2017
Poligonul AJVPS Timis de langa Padurea Verde, Timisoara
16 Iunie 2017 - 18 Iunie 2017 // 25 Lei LEI

Road Patrol MC Romania are placerea de a anunta o noua editie a traditionalului Bikers Festival aflat acum la editia aniversara cu numarul 15. Perioada de desfasurare va fi din 16 iunie pana in 18 iunie, la Poligonul AJVPS Timis de langa Padurea Verde.

Si in acest an, am pastrat locatia deoarece natura ne este aproape si ne ofera linistea si intimitatea atat de necesare in diminetile festivalului.

Vom incepe sa racim berea de joi pentru ca vineri, primii sositi sa poata sa-si potoleasca setea. Vineri, dupa ce lasam oamenii sa se aseze la "casa" lor, facem primele probe de sunet si inainte sa apuna soarele urcam primele trupe pe scena. Stim ca prima noapte este una lunga si vom face tot posibilul sa prindeti rasaritul treji.

Sambata vom incepe in functie de cum o putea fiecare. Cu o cafea, cu o vorba. Va fi mai greu pentru cei cu capul mare, dar, cu putin ajutor vor reusi si ei. Intentionam si in acest an sa adunam cat mai multe motociclete pentru plimbare, si la fel ca si la editiile precedente, sa o facem in mod civilizat.

Parada va incepe de la Poligonul AJVPS si se va incheia tot acolo. Dupa parada , cei mai viteji si mai priceputi vor putea participa la concursurile pregatite, astfel ca seara vom sti pe cine si pentru ce premiem. La fel si cu tombola in urma careia speram sa mai aducem un motociclist pe lume.

Duminica , impachetarea , adunarea si fiecare la casa lui.

ATENTIE! Doamnele si domnisoarele au intrare gratuita!

Primele trupe confirmate sunt: Bucovina, Altar, Kuadra (IT), Northern Revival (SRB), Acromantia, Mist.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D