BestMusic.ro » Concerte » Robin and the Backstabbers prezinta proiectul 'Reconstituirea' la Bucuresti

Robin and the Backstabbers prezinta proiectul 'Reconstituirea' la Bucuresti

Robin and the Backstabbers prezinta proiectul 'Reconstituirea' la Bucuresti
Fratelli Lounge & Club, Bucuresti
17 Februarie 2017 // 30 Lei LEI

Turneul cu patru capi de afis Overground Elements debuteaza pe 17 februarie. Alaturi de byron, The Mono Jacks si Travka, cei de la Robin and the Backstabbers vor concerta prin rotatie in tara, ajungand in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. in turneu, aflati intr-o perioada de creatie pentru noi materiale, Robin and the Backstabbers vor prezenta proiectul „Reconstituirea” – o abordare noua in materie de live.

Programul turneului Overground Elements / Robin and the Backstabbers – „Reconstituirea” este dupa cum urmeaza: 

- 17 februarie, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3) 

- 10 martie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)

- 7 aprilie, Timisoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)

Robin and the Backstabbers este o trupa romaneasca de rock formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii isi descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu doua albume de succes la activ – Stalingrad si Arhanghel’sk, primele doua parti ale viitoarei trilogii „Bacovia Overdrive” – trupa si-a creat repede propriul loc pe scena alternativa, cu o abordare muzicala eclectica si o amprenta lirica aparte. in primavara 2016, trupa a spus da unei noi provocari, reinterpretand o piesa a lui Alex Velea in cheie proprie – „E vina mea” – in cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv si un videoclip de imagine fascinant si provocator in regia lui Vlad Fenesan.

Robin and the Backstabbers – SPNZRTR (official video)

Haideti asadar la concertele Robin and the Backstabbers prezinta proiectul „Reconstituirea” din turneul Overground Elements! 

http://fb.com/robinandthebackstabbers

http://instagram.com/robinandthebackstabbers

http://elements.overground.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.