BestMusic.ro » Concerte » Robin and the Backstabbers, Rockabella, E.M.I.L. si Melting Dice concerteaza la Overground Days

Robin and the Backstabbers, Rockabella, E.M.I.L. si Melting Dice concerteaza la Overground Days

Robin and the Backstabbers, Rockabella, E.M.I.L. si Melting Dice concerteaza la Overground Days
Faber, Timișoara, Timisoara
18 Septembrie 2020 - 19 Septembrie 2020 // 140-390 LEI

 Overground Days la Timisoara: Robin and the Backstabbers, Melting Dice, E.M.I.L. si Rockabella concerteaza pe 18 si 19 septembrie in curtea FABER din Timisoara.

18-19 septembrie. 2020

Open doors: 19.00

FABER – in aer liber, pe terasa

Overground Music si FABER Community anunta o noua mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS. Prima editie va avea loc in perioada 18-19 septembrie in curtea FABER, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans si respectand toate normele de distantare in vigoare.

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro in pachete de 2 sau 3 locuri la masa.

18 septembrie: Robin and the Backstabbers, Rockabella

De la capatul orasului, de la capatul oceanului, de la marginea pamantului vine Vladivostok – cel mai recent album Robin and the Backstabbers, care incheie trilogia Bacovia Overdrive. Albumul este sunetul vantului care bate prin podul casei, rasfoind caiete vechi, albume de familie si carti de telefon, candva in viitorul indepartat intr-un oras construit pe spatele unei balene.

Curajoasa si extrovertita, dar in acelasi timp fragila si sensibila, muzica celor de la Rockabella exploreaza natura umana prin contrastele mereu-schimbatoare dintre lumina si intuneric, conexiune si distanta, sunet si liniste. Concertele lor sunt experiente intense de sunet, lumina si culoare, solista si compozitoarea Teodora Morosanu dezvaluind publicului povestile intime si complexe ale cantecelor ei.

19 septembrie: E.M.I.L., Melting Dice

Trupa E.M.I.L. aniverseaza 20 de ani de activitate!

« Au trecut 20 de ani de cand s-a auzit prima oara in sala de repetitii "Copacii Infloriti", de cand pe o canapea, intr-o sufragerie, pe o chitara sparta si cu corzi ruginite, se faceau primele acorduri de la "Pisica" sau de cand ne gandeam ca vine vara si trebuie o melodie despre bere rece la terasa si a iesit "Vara-Vara." »

Muzica Melting Dice poate fi numita rock alternativ, dar nu e doar atat; timbrul vocal si interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce intr-o zona grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, in timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitara suna modern, abraziv, completand fundamentul oferit de versurile enigmatice. In 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu national de promovare.

Organizatorii anunta o serie de reguli care trebuie respectate in timpul evenimentelor:

• Trupele vor concerta pe terasa, in aer liber. Concertele vor fi electrice.

• Spatiul de pe terasa este optimizat in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate buna la scena din orice unghi. Scaunele sunt distantate conform cu legislatia in vigoare, asa ca te rugam sa respecti locul inscris pe bilet, sa nu te ridici de pe scaun in timpul concertului pentru alte motive decat drumul la bar sau la toaleta si sa nu muti mesele si scaunele.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la masa, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri la masa pentru 2 sau 3 persoane, separat pentru fiecare zi sau ca abonament pentru ambele zile de Overground Days. Nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Overground Days o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertelor, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare ale spatiului si programul de eveniment.

 

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca, sa respecti distanta de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului si sa ai grija de tine si de cei din jur.

 

 

 

***

 

FABER este un proiect pentru comunitatea creativa, unul care isi propune sa conecteze intreaga Europa la industriile si actiunile locale orientate spre puterea creativa, inovatie si dezvoltare durabila a comunitatilor locale;

 

FABER isi propune sa faciliteze dezvoltarea mediului creativ din Timisoara prin oferirea unor spatii de lucru contemporane, unui atelier de prototipare, spatii de intalnire si evenimente si un spatiu de bistro, cu accent pe colaborare, educatie continua, dezvoltarea competentelor si a comunitatii, gestionarea creativitatii si management cultural;

 

FABER este o cladire de pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timisoarei; o cladire ce a apartinut Fabricilor Unite de Ulei si Sapun din 1844, apoi Fabricii Lumina in 1948, iar in istoria recenta, Fabricii Azur; o cladire ce ne apartine, in care investim cu multa energie si cu convingerea ca ceea ce facem este relevant la scara orasului!

 

 

***

 

Biletele la Overground Days vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul www.iabilet.ro in pachete de cate 2 sau 3 locuri la masa.

 

Biletele sunt in numar limitat, asadar recomandam cu tarie sa va achizitionati biletele online in avans, pentru a evita neplaceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

 

Pachetele de bilete si preturile sunt urmatoarele:

 

• Masa 3 persoane - 210 de lei

• Masa 2 persoane - 140 de lei

• Abonament pe ambele zile - masa 2 persoane - 260 de lei

• Abonament pe ambele zile - masa 3 persoane - 390 de lei

 

E foarte important sa stii ca nu avem posibilitatea, in conditiile actuale, de a vinde bilete fara loc la masa sau in picioare.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D