BestMusic.ro » Concerte » Rockabella - lansare single / Expirat / 27.03

Rockabella - lansare single / Expirat / 27.03

Rockabella - lansare single / Expirat / 27.03
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
27 Martie 2020 // 25 LEI

 Rockabella lanseaza noul single “Arata-te!”

Pe 27 Martie, in Expirat Halele Carol, Rockabella ne provoaca sa ne aratam! La un an de la lansarea albumului “Clarobscur”, Rockabella revine cu un single despre apropiere si vulnerabilitate.

Rockabella imbina influente art-rock, alternative si indie-pop cu insertii de neasteptat... Dar cel mai mult imbina trairi. Acele secunde in care te opresti si nu intelegi ce se intampla cu tine. Acel punct de liniste care se dizolva in melodie, armonie si ritm. Fiecare cantec aprinde lumina asupra unei clipe traite cu putere si o imbraca in povestea infinita de dinaintea si din urma ei. Din componenta trupei fac parte Teodora Morosanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass si Stefan Mustata - chitara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D