BestMusic.ro » Concerte » Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica

Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica

Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica
Club Fabrica, Bucuresti str. 11 Iunie, nr. 50
13 Octombrie 2012 // 30 lei LEI
27.09.2012

Romanian Thrash Metal Fest in Fabrica - program si informatii bilete

Sambata 13 octombrie, avand ca gazda Club Fabrica din Bucuresti, incepand cu ora 10:00 se vor desfasura tRock - Editia a 4a  - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal , respectiv Romanian Thrash Metal Fest, incepand cu ora 18:00.

Romanian Thrash Metal Fest este primul eveniment de acest gen din Romania dedicat exclusiv Thrash Metal-ului si  derivatelor stilistice directe ale acestuia  si care conform programului de mai jos afiseaza un line-up de noua trupe reprezentand sapte tari si doua continente.

Cumpara online bilete la Romanian Thrash Metal Fest!

Deasemenea, in cadrul Romanian Thrash Metal Fest publicul roman are ocazia de a vedea live legendara trupa de Thrash Metal britanica ONSLAUGHT, care pentru prima data in cariera prezinta integral si in ordinea originala albumul istoric The Force - 1986 cu ocazia turneului The Full Force Tour - 2012, turneu care ajunge si in Balcani avandu-i ca suport logistic pe bulgarii de la Eufobia.

Ordinea si programul trupelor:

18.00 - 18.25 Eufobia
18.40 - 19.05 Sanctrum
19.20 - 19.50 Nadimac
20.05 -  20.45 Violentor
21.00 - 21.50 Taine
22.05 - 22.45 Krow
23.00 - 23.40 Infest
00.00 - 01.00 ONSLAUGHT
01.15 - 01.45 Spinecrusher

Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest este de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele sunt disponibile in acest moment la Club Fabrica  (str. 11 Iunie nr. 50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online prin intermediul www.metalhead.ro, www.rtmc.ro si de pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

mai mult
26.09.2012

Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica

Romanian Thrash Metal Fest va avea loc pe 13 octombrie 2012 de la ora 18:00 in clubul bucurestean Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). De asemenea, de la ora 10:00 dimineata va avea loc tRock Market.

Line-up:

- Onslaught (Marea Britanie – thrash metal)
- Infest (Serbia – death thrash metal)
- Krow (Brazilia – death thrash metal)
- Taine (Romania – technical thrash metal)
- Violentor (Italia – old school thrash metal)
- Nadimac (Serbia - crossover thrash metal)
- Sanctrum (Suedia – death metal)
- Spinecrusher (Romania – thrash death metal)
- Eufobia (Bulgaria – death metal)

Orice festival important are un cap de afis serios, astfel ca pentru editia de debut a Romanian Thrash Metal Fest, organizatorii anunta headlinerul din 2012, legendara trupa thrash metal britanica ONSLAUGHT. Pentru prima data in cariera trupa va prezinta live legendarul album The Force editat in 1986, in cadrul miniturneului The Full Force Tour 2012 ce va include Sofia si Istanbul alaturi de Bucuresti.

Trupa din Bristol, activa inca din 1983, puternic influentata de sound-ul raw punk de la Discharge sau The Exploited, devine in 1986, prin cooptarea carismaticului vocalist Sy Keeler, una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei metal britanice, stilul ei metalic inconfundabil, in egala masura brutal, intunecat si feroce devenind emblematic pentru scena thrash metal europeana. In 2012, dupa aproape 30 de ani de activitate, cincisprezece materiale oficiale lansate, din care cinci albume full-lengh si concerte in toata lumea, Onslaught revine la Bucuresti ca headliner al singurului eveniment dedicat genului pe care trupa il reprezinta de aproape trei decenii.

Ultimele doua trupe confirmate pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt SPINECRUSHER - tanara trupa thrash death metal bucuresteana, care a concertat intens in ultimul an, in Romania, dar si in Bulgaria, se va prezenta in premiera cu un alt solist vocal si EUFOBIA - trupa bulgara nu este o titulatura necunoscuta ascultatorilor romani, ei concertand de foarte multe ori in Romania, de-a lungul ultimului deceniu, stilul lor melodic afirmandu-i ca una dintre cele mai serioase trupe din tara vecina, care va asigura partida de inchidere a festivalului.

In acest moment, pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt confirmate noua trupe din sapte tari si de pe doua continente.

Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori. Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica. tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

mai mult
Tags: festivaluri 2012 romanian thrash metal fest

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram