BestMusic.ro » Concerte » Sambata X3 Festival

Sambata X3 Festival

Sambata X3 Festival
Sâmbăta de Sus, Brasov
26 Iulie 2019 - 28 Iulie 2019 // 70-100 LEI

Vino cu noi in perioada 26-28 Iulie 2019, la Sambata de Sus, la cel mai incitant, complex si interactiv festival in aer liber, dedicat intregii familii.

Competitii sportive cu premii pe masura, ateliere de creatie pentru copii, muzica live si multe alte surprize pregatite de organizatori iti vor oferi cea mai intensa experienta in cadrul unui festival inedit.

Daca esti un iubitor de natura, iti plac cursele de MTB, practici cross-ul sau iti place adrenalina oferita de airsoft, Sambata X3 este evenimentul de la care nu vrei sa lipsesti!

Serile vor fi un bun prilej sa asculti hit-utile celor de la CARGO sau cover-uri celebre cantate cu maiestrie de cei de la ZEBBRA

SX3 ESTE CEL MAI MARE FESTIVAL INTRE BRASOV SI SIBIU! 

Pagina de FB a evenimentului: SAMBATAX3, GRADINA IELELOR: https://www.facebook.com/SambataX3/, https://www.facebook.com/IELELEgradina/ 

Pagina online a Festivalului SAMBATA X3: https://sambatax3.ro/ 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.